SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nacka HK
Ishockey
Riktlinjer för övergångar och provspel i NHK!

Riktlinjer avseende provspel och spelarövergångar

 

Nacka Hockey lyder under den s.k. Avsiktsförklaringen, vilket innebär regler för provspel och spelarövergångar. För mer information om Avsiktsförklaringen hänvisas till Stockholms ishockeyförbunds hemsida www.stockholmhockey.se

 

Nacka Hockeys inställning är att vi aldrig hindrar en spelare från att lämna vår förening. Vi önskar alltid alla spelare lycka till och välkomna tillbaka om det finns förutsättningar för det.

 

Vid önskemål om provspel i annan förening

 

  1. Kontakta sportchef för att diskutera anledningarna till provspel/bytet. Fyll därefter i blanketten för provspel, nedan.                                                       blankett-fo-r-fo-reningsbyte.pdf (stockholmhockey.se)

 

  1. Sportchef kontaktar den mottagande föreningen för att efterhöra möjligheter till provspel genom att skicka blanketten via e-post.

 

  1. Mottagande förening svarar via e-post om provspel är aktuellt.

 

  1. Provspel får pågå i högst 2 veckor, därefter ska besked lämnas om övergång är aktuell.

 

  1. Under den tid man provtränar i en annan förening deltar man inte i det egna lagets verksamhet. Anledningen till detta är att det skapar oro när spelare har för avsikt att lämna laget. I vissa fall är man inte heller garanterad en plats vid återkomst.

 

Vid förfrågan om provspel från spelare i annan förening

 

  1. Kontakt ska alltid ske via sportchef i den lämnande föreningen via e-post och blankett för provspel.

 

  1. Ansvarig tränare/lagledare eller annan person som tar emot en förfrågan om provspel från spelare i annan förening ska alltid kontakta sportchef. Detta gäller även när förfrågan kommer från sportchef/tränare i annan förening.

 

  1. Föräldrar från andra föreningar som ringer ska alltid hänvisas tillbaka till sin egen förening för dialog. Det är viktigt att vi som förening inte för dialog direkt med föräldrar i andra föreningar.

 

  1. Ingen spelare från annan förening får träna tillsammans med något lag utan att detta har godkänts av sportchef. Det är ett gemensamt ansvar för alla tränare och ledare att ingen spelare från annan förening deltar i träning utan godkännande.

 

 

 

 
HUVUDSPONSORER
TIDIGARE SPELARE
AKTUELLT
SPONSORER