SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nacka HK
Ishockey
Veteraner
Du blir aldrig för gammal för ishockey! 

Redan som 35-åring upphöjs du till status som oldtimer. I Canada finns det ungefär lika många oldtimers som ungdomsspelare. Finland har c:a 2.500 veteranishockeyspelare och i Sverige har vi snart passerat finländarna. Vi växer kraftfullt hela tiden.

Vi bidrar i många fall med att vara aktiva i samband med söners och döttrars ishockeyengagemang - som ledare och tränare. Vi vet ju hur det skall gå till ... 

Calle Bergsman tackar för sig.....
2020-04-28 12:59
TACK FÖR MIG !!

Säsongen 2019-20 lider mot sitt slut, undertecknad vill nu tacka föreningen för att jag fått förmånen att tillhöra ”organisationen” som aktiv spelare och ledare/veteranlirare.
Jag har tillbringat mycket tid på Nacka med början i Nacka SK säsongen 1975-76 division 1 och kval till Elitserien. 
Sedan NSA76 t o m 1979. Vidare i Nackas veteranlag som spelare och ledare sedan 1988, det är bara 32 år som veteranlirare…!!

Under åren har jag fått förmånen att spela med mycket kvalificerade spelare på Elit nivå och sedan i Veteranishockey, spelare med VM guld och OS guld som meriter, ingen nämnd eller glömd.

Ishockey har gett många av oss och mig mycket skoj och många minnen genom åren.
Hoppas att Nacka fortsätter att fostra bra spelare genom åren och jobbar för att utveckla spelarna idrottsligt men också som människor med god social kompetens…
Jag har alltid tyckt att det ligger mycket i uttrycket ”det viktigaste är inte att vara med och lira, det viktigaste är att vara med på banketten”.

Hälsningar
Calle ”Biffen” Bergsman

Serierna och DM är nu publicerade för 2017/18
2017-10-08 01:22
Serier och lottning till veteranserierna finns nu att finna under Serier & Tabeller i menyn till vänster. Även DM är lottat och Nacka börjar borta mot IFK Österåker i en match som skall spelas före den 29:e oktober. 

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
HUVUDSPONSORER
TIDIGARE SPELARE
AKTUELLT
SPONSORER