SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nacka HK
Ishockey
Säsongsavgifter 23/24
2023-05-24 11:42
Nu är hemsidan uppdaterad med nya säsongs- och medlems avgifter inför säsong 23/24.
Precis som samhället i övrigt är vi som förening påverkade av de ekonomiska tiderna, så efter noggrant övervägande justeras nu avgifterna.

Nacka kommun har i flera omgångar höjt taxorna för istider vilket påverkar våra kostnader. Samtidigt har utvecklingen avseende tränare inneburit dels att det blivit svårare att rekrytera externa tränare, dels att tränararvodena för dessa har stigit. Detta har också samband med de högre bensinpriserna och andra utgifter som kommer med ett tränaruppdrag. 
 
Att kunna erbjuda mycket träning på is och externa/arvoderade och kvalificerade tränare är en förutsättning att bedriva en hockeyutbildning av hög kvalitet. Vid en jämförelse mellan oss och andra föreningar som spelar på samma serienivåer och med samma ambitioner anser vi att våra säsongs- och medlemsavgifter ligger på en korrekt nivå. 
David Holtz - ny sportchef i Nacka Hockey
2023-05-20 22:10
Nacka Hockey är mycket glada och stolta att kunna presentera David Holtz som vår nya sportchef och ansvarig för Hockeygymnasiet i samarbete med Idrottsgymnasiet Nacka. David kommer även att ansvara för hockeyundervisningen på grundskolan inom ramen för det samarbete vi har med Idrottsskolan Nacka. 
 
David har startat sin tjänst nu i maj och för närvarande handlar mycket om att färdigställa tränarorganisationen tillsammans med Sportkommittén samt bygga trupperna i våra äldsta lag tillsammans med ansvariga tränare. Under Davids ledning kommer föreningen att kunna fortsätta utvecklas och samtidigt behålla den stabilitet som Magnus Ramström byggt upp, framför allt på juniorsidan. Med David får Nacka Hockey en sportchef som kan föreningen och som brinner för att utveckla både föreningen och våra spelare. 
 
Mer information om tränarorganisationen nästa säsong kommer att läggas upp inom kort. 
Förändringens vindar blåser i Nacka!
2023-05-20 18:13
Efter mycket funderande fram och tillbaka har vår sportchef/A-lagstränare/J18-tränare Magnus Ramström beslutat att ta sig an en ny utmaning i livet.
 
I augusti flyttar Magnus till USA i 8 månader för att arbeta som sportchef hos Seacoast Performance Academy i New Hampshire, USA. Magnus har varit verksam i Nacka Hockey sedan säsongen 2010/11, inledningsvis som tränare för U16 som då var födda 1995. Från säsongen 2012/13  och framåt har Magnus haft det huvudsakliga operativa sportsliga ansvaret i föreningen och har under dessa år byggt en stabil organisation framförallt kring vår juniorverksamhet och Hockeygymnasiet. Med en uttalad strävan att alltid utvecklas och förbättras har Nackas juniorer skördat stora framgångar under Magnus ledning. 
 
Nacka Hockey önskar Magnus varmt lycka till på detta äventyr, och kanske får vi välkomna honom tillbaka med nya spännande ideér i bagaget! 
 
Håll utkik under kvällen för mer spännande nyheter!
Parkerings information!
2023-04-07 09:33

Obs!

 

Nya parkeringsregler from 17 april.


Mvh

Nacka Hockey 

 

Svensk Hockey TV!
2023-02-16 10:39

Svensk Hockey TV AB

Svensk Hockey TV AB bildades våren 2020 och ägs av Svenska ishockeyförbundet och drivs tillsammans med Sportway AB. SHTV driver videotjänsten svenskhockey.tv. Företaget LiveArena är partner gällande mjukvara och utveckling.


Svensk Hockey TV var hos Nacka HK och installerade en ny router fredagen den 17/2.
 
Vi hoppas ni kan njuta av alla matcherna i helgen.
 
Är det så att sändningen inte fungerar så vänligen maila till support@svenskhockey.tv inte till Nacka Hockey då vi inte har något med sändningen att göra.
 
MVH
Nacka Hockey
Grattis till segern Nacka Rockers!
2023-02-15 11:14

Klara för kval till Hockey Ettan!

 

I seriens sista match var vi tvungna att ta 2 poäng för att vara direktkvalificerade till kvalet till Hockeyettan. Matchen mot Haninge slutade 3-3 efter tre perioder och förlängning väntade.

2.39 in i förlängningen gjorde Jocke Haglund mål och glädjen var stor bland spelare, ledare och Nackapubliken! Kan inte vara mer spännande än så här!

Nu väntar träning inför kvalet till Hockeyettan som startar söndagen den 12 mars!

2023-01-25 08:12

Vår samarbetspartner och sponsor XXL var matchvärdar på 

gårdagens match mellan Nacka HK och Lidingö Vikings HC.

 

XXL utsåg Hugo Frotzell och Gustav Grut till matchens lirare.

 

Tack till XXL

 

https://teamsales.xxl.se/club/nacka-hk

Nyheter från våra lag
Team Flickor 12, 28/05 20:01 
A-lag, 28/05 17:00 
A-lag, 26/05 13:32 
A-lag, 24/05 15:00 
A-lag, 23/05 10:41 
 
HUVUDSPONSORER
TIDIGARE SPELARE
AKTUELLT
SPONSORER