SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

DAIF till Nacka och Boo HC sökes!
2022-06-23 08:29

DAIF till Nacka HK och Boo HC sökes!

 
Vill du utvecklas både som domare och individ är det här helt rätt uppdrag. Vi söker dig som vill bli domaransvarig (DAIF) för våra två föreningars ungdomsverksamhet. Våra föreningar är några av landets största och har under de senaste åren haft en ordentligt tillväxt av ungdomsspelare vilket innebär att rekryteringsbasen för att hitta domare är stor. Arvode utgår.
 
I rollen som domaransvarig (DAIF) ingår bl a:
- Tillsättning av domare till matcher och cuper
- Coacha och stötta föreningarnas domare
- Anordna domarutbildningar i samarbete med ishockeyförbundet
- Uppdatering av domarlistor
- Vara föreningarnas representant gentemot ishockeyförbundet i domarfrågor
 
Intresserad, hör gärna av dig till Hanna Kristiansson (hanna.kristiansson@nackahockey.se), Nacka HK eller Pierre Bergström (p.bergstrom@hotmail.com), Boo HC.
Några ord från Styrelsen
2022-06-21 07:40

Efter förra veckans årsmöte har vi nu en ny styrelse. Ny må den vara i sin sammansättning, men tillsammans har vi inte mindre än 75 års hockeyerfarenhet bakom oss.  
Vi är alla här för att vi älskar hockeyn och det den ger, på både på och av isen.

En förening i den här storleken är så långt ifrån ett självspelande piano man kan komma. Precis som så många andra föreningar, är vi helt beroende av det ideella engagemanget.
Vi har en fantastiskt ledargrupp som inte bara leder våra lag på isen. De lägger otaliga timmar på planering av is- och fysträning, hantering av istidsscheman, kallelser, matcher, domare, protokoll, lagkassor, spelarkonton, cafeteriascheman, spelar- och föräldrasamtal, materialförvaltning etc, etc. Glöm inte att ge våra ledare uppskattning för alla de timmar av sin fritid de spenderar i vår verksamhet och för våra spelare.

 

Två fokusområden för säsong 22/23 är struktur och ekonomi. Styrelsen kommer inom kort tydliggöra vart man som medlem vänder sig med olika typer av frågor och hur vi avser att hantera och prioritera inkommande frågor. Alla frågor av sportslig natur kommer även fortsatt att behandlas av sportsligt ansvariga i nära samarbete med vår Sportkommitté.
Sportkommitténs sammansättning är under uppbyggnad, detta sker under ledning av Sportkommitténs nya ordförande, tillika styrelsen nya vice ordförande, Hanna Kristiansson. 

Fokusområde ekonomi beror på de skakiga tiderna i vår omvärld, vi hör alla ordet inflation flera gånger om dagen. Ekonomin i föreningen är god trots en nyss genomgången pandemi, men vi behöver planera för tuffare tider. Därav är behovet av sponsorer stort och här behöver alla i föreningen hjälpas åt, så att vår verksamhet även fortsatt kan upprätthålla hög utbildningsnivå för våra spelare.

Styrelse och Sportkommitté återkommer inom kort med mer info här på hemsidan, glöm inte att läsa för att vara uppdaterad.


Ta nu en välförtjänt sommarpaus. Tvätta hockeygrejerna och slipa skenorna, så ses många av oss på uppstart vecka 31-32.

Glad Midsommar!

/Styrelsen

Ny styrelse i NHK!
2022-06-16 22:55

Vi hälsar nya och gamla styrelsemedlemmar välkomna till säsongen 2022/2023 i Nacka Hockey.

 

Ordförande:                        Lina Mellbin 1 år

Kassör:                                Julie Imus 1 år

Vice ordförande/                Hanna Kristiansson 2 år

Sportkommitténs ordförande

 

Styrelseledamot:               Elisabet Ekroth 1 år

                                           Erik Kristiansson 1 år

                                           Daniel Enbacka 1 år

                                           Andris Lukins 1 år

                                           Magnus Patriksson 1 år

Suppleant:                         David Holtz 1 år

 

Ständigt adjungerad:         Susann Willemo, Sekreterare/Kanslist

 

Vila i frid Anders
2022-06-16

Anders Holm, en av Nacka hockeys tidigare Ordföranden har gått bort.

Anders var Ordförande under större delen av 2000-talet och hade under en lång period två aktiva söner i klubben.

 

Våra tankar är med Anders närmaste

 

Nacka Hockey

Styrelsen

2022-06-01 11:59

Vi ber att få presentera Boo Energi som ny klubbsponsor - vår lokala elleverantör här i Nacka!

 

Boo Energi har valt att stödja oss i två år, då de vill medverka till att fler ungdomar får känna glädje och delaktighet tillsammans med andra.

 

De valde oss för vår lokala närhet, stabila värdegrund och för att vi förutom att skapa ett intresse för hockey även lär våra utövare värdet av att vara en god medmänniska.

 

Boo Energi är en av få som erbjuder privatpersoner att köpa el på samma vis som större företag och stora industrier. De kallar prismodellen, Boo-portföljen.

 

Boo-portföljen innebär att de som är experter på el hanterar elinköpen åt dig. De samlar sina kunders elinköp i en "portfölj" som tillsammans blir en stor volym. På så sätt kan de köpa in el till flera tusen kunder när de anser att tillfället är rätt. De som bevakar elmarknaden på heltid tar hänsyn till marknaden, väder, valuta, vattenmagasinens fyllnadsgrad och världens händelser i stort.

 

Under 2021 var Boo-portföljens genomsnittspris 31 öre/kWh lägre än det rörliga elpriset. Boo Energi är lokalt belägna i Nacka och alla kan välja Boo Energi till sin elleverantör.

 

Du kan enkelt se och jämföra elpriset på deras hemsida och det är lätt att byta. De har alltid trygga elavtal till generösa avtalsvillkor.

 

Läs gärna mer på deras hemsida www.booenergi.se/ett-smartare-elpris.

 

Vill du ha hjälp att jämföra, du når dem enkelt på telefon 08-747 51 70.

Erbjudande från NSS!
2022-05-13 09:17
 
Nyheter från våra lag
Team Flickor 12/14, 21/06 19:59 
Team Flickor 10, 21/06 19:46 
Team Flickor 12/14, 14/06 21:29 
Team Flickor 10, 14/06 21:07 
 
TIDIGARE SPELARE
AKTUELLT
HUVUDSPONSORER
SPONSORER