Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen
till Nacka Hockeyklubbs hemsida.

Vi tillhandahåller en i regionen ledande och högkvalitativ utbildning för barn och ungdomar att spela ishockey. 
Stödbiljetter!
2021-01-22 17:50
JS Bin
Ishallen öppnar!
2021-01-20 17:23
Vi har nu fått bekräftat av kommunen att ishallen kommer att öppna fr. o. m. måndag 210125. 
Vi återkommer med istider, uppdaterade riktlinjer mm tidigast fredag. 

Vänligen 
Styrelsen
2021-01-19 14:37

Vi vill påminna dig om vårt samarbete med Sponsorhuset. Det är ett otroligt enkelt sätt att stötta Nacka HK när du ändå handlar eller bokar hotell på nätet. Går du till butiken (finns över 600 st) via Sponsorhuset så får både du själv och Nacka HK pengar tillbaka. Inget blir dyrare för dig som handlar. Registrera dig på Sponsorhuset och bli samtidigt belönad med en Trisslott via denna länk: https://www.sponsorhuset.se/nackahk/intro  

Nyhetsbrev från Styrelsen
2021-01-18 14:40

Hej spelare, ledare och föräldrar!


Efter en längre period där vi varken fått bedriva is- eller fysträning, är vi nu igång med fys utomhus. Vi väntar nu på definitivt besked från Nacka Kommun gällande isträning efter den 24:e januari.
Vi är fullt medvetna om att en öppning av hallarna skulle innebära att det i så fall görs med särskilda riktlinjer, men vi känner oss trygga i att detta är något vi skulle hantera bra.  

Även om föreningens sportsliga aktiviteter varit nedstängda, så har det ändå pågått mycket arbete inom föreningen. Varje vecka deltar vi i möten med Stockholms Ishockeyförbund tillsammans med andra föreningar i distriktet. I detta forum delar vi erfarenheter och tips och stöttar varandra i olika föreningsfrågor.
Det pågår också ett stort administrativt arbete med uppdatering av föreningsdokument, vår marknadsgrupp arbetar på en ny arbetsmodell och planeringen för nästa säsong är redan i full gång för vår Sportkommitté.

Under den här säsongen har vi, trots att aktiviteterna på is är inställda, i princip samma utgifter som en vanlig säsong. Detta i kombination med kraftigt minskade intäkter är en stor utmaning.
Precis innan jul kommunicerade Nacka Kommun en avgiftshöjning för våra istider fr. o. m. 2021-01-01, vilket gör situationen än mer utmanande. Tillsammans med andra föreningar i kommunen har vi lämnat in en skrivelse som berör detta. I samma skrivelse beskriver vi också varför det är så viktigt att öppna ishallarna från den 25:e januari, samt att vi har en önskan om att ishallarna hålls öppna längre i vår.

Det pågår ett intensivt arbete kring ekonomin, och det är tydligt att vi behöver göra vissa förändringar framöver, exakt hur detta ser ut får vi återkomma om under våren.
Inom kort kommer alla få information från vår Marknadsgrupp, vi ber ödmjukast om er stöttning.


Ta väl hand om er, hoppas vi får ses i ishallen snart igen!

Vänligen
Styrelsen

Uppdaterade riktlinjer kring fys fr. o. m. 20210116
2021-01-15 16:18

Nu blir det tillåtet att samlas för utomhusaktiviteter igen, detta gäller från och med i morgon lördag. Tänk på att följa de riktlinjer som gäller och håll avstånd.

https://www.rfsisu.se/Stockholm/Nyheter/Egnanyheter/2021/klarteckenfororganiseradforeningsleddtraningutomhusfranden16januari


Avseende öppning av ishallarna, så pågår det fortfarande diskussioner kring detta, vi återkommer så fort vi kan med mer information. 


Vänligen
Styrelsen

Nyheter från våra lag
J-18, 19/12 20:49 
Team 08 (U13), 06/11 08:16 
Team 08 (U13), 01/11 10:48 
Hockeyskola, 20/10 11:52 
 
TIDIGARE SPELARE
AKTUELLT
HUVUDSPONSORER
SPONSORER