SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nacka HK
Ishockey
Tränarorganisation ungdom klar
2024-06-20 11:20

Nacka Hockey är glada att kunna presentera tränarorganisationen för våra ungdomslag pojk nästa säsong. Vi är särskilt glada att vi kan behålla de flesta av våra tränare men också att vi lyckats locka tillbaka något känt namn och rekrytera nya duktiga tränare! Flickorganisationen kommer att presenteras i en egen nyhet. 

 

U16

Ansvarig tränare Peter Anderberg

Assisterande tränare Mats Ahlin

 

U15

Ansvarig tränare Jimmy Westling

Assisterande tränare Erik Olsson

 

U14

Ansvarig tränare Gosia Leszkowicz

Ansvarig tränare Kim Schoultz

 

U13

Ansvarig tränare Robert Karlsson

 

U12

Ansvarig tränare Johan Edlund

 

U11 

Ansvarig tränare Henrik Kraft

 

U10

Ansvarig tränare Pontus Segerberg

 

U9 

Ansvarig tränare Joakim Blomqvist

 

U8

Ansvarig tränare Bob Dahlberg

Med en önskan om en.....
2024-06-20 11:15

....och en riktigt skön sommar!

 

Nacka Hockey

NHK´s Årsredovisning 23-24
2024-06-17 10:48

Årsredovisningen samt Revisionsberättelsen ligger nu signerade i Dokumentbanken.

 

Daniel Enbacka

Ordförande NHK

 

Arsredovisning 2023-2024.pdf (nackahockey.se)

 

2024-06-14 12:30

Sommarhälsning

 

Blickar man tillbaka på året så inledde vi säsongen 2023/24 med en relativt liten styrelse pga av ett sent avhopp. Utöver detta så var också ledarstaben, tränarna och sportchefen nya, mycket bränder som fick släckas och en hel del nya rutiner som skulle på plats. Men som man säger i industrin så ska fabriken inte stanna och hösten flöt på bra trots allt! Under hösten fick vi ett till avhopp i styrelsen och var nere på minimum enligt stadgarna.  

Efter ett intensivt arbete av valberedning så fick vi också en ny styrelse på vårt extra insatta årsmöte i februari och jag måste säga att vi sedan dess har fått en väldigt kompetent, flitig och framförallt arbetande styrelse. Med detta sagt så känns det faktiskt ganska skönt att stänga denna säsong samtidigt som man också blickar fram på nästa år med höga förväntningar.

Som jag nämnde i inledningen så tillsattes David Holtz som sportchef och även en hel del nya huvudtränare i början av säsongen. Detta har bidragit till ett stort arbete att rent sportsligt hitta nya rutiner då överlämning från tidigare har varit bristfällig. Men när jag blickar in på nästa år så känns det väldigt tryggt då vi har en upparbetad konstellation och ett fungerande arbetssätt.

Skolan har också varit en stor utmaning och då främst grundskolan där vi inledde säsongen utan ett avtal då vi inte har varit överens om villkoren. Vi fick äntligen klart detta i december och nu har ett större arbete påbörjats för att ha allt klart inför nästa säsong där vi behöver hitta en mera harmonisk men också långsiktig plan som fungerar för båda parterna.

Vi gjorde också efter några års paus en större enkät med samtliga helplanslag (inte A-lag) Resultaten som berör styrelsen mest är såklart trivseln och där har vi väldigt fina resultat genom alla lagen. Två saker som dock inte träffade så högt var Feedback till spelaren och fysen i de äldre lagen. Feedback är en längre process som vi dock håller på med för fullt medans fysen har vi redan tagit action på och hoppas att vi ska vara en av de ledande klubbarna i Stockholm när det kommer till den punkten.

Dokumentation är något som också har arbetats intensivt med från Kansli, sportkommittén samt styrelsen för att just underlätta vid eventuella förändringar framöver.

Det som kanske ska ses som styrelsens viktigaste punkt EKONOMIN. Det har vi sedan jul jobbat med extremt mycket för att identifiera och analysera varje intäkt men såklart också varje utgift. Det har resulterat i en väldigt tydlig och analyserad budget som vi kommer följa nästa år och på det sättet också känna oss trygga framöver. Vi lyckas också svänga två års negativt resultat till ett litet överskott vilket känns väldigt bra med tanke på världsläget där det mesta ha blivit dyrare. Två viktiga faktorer till detta är Cafét som gjorde en rekordförsäljning, detta är också kopplat till våra framgångar rent sportsligt där vi har fått njuta av en fylld ishall flera helger under året. Den andra är marknad där vi också har steppat upp under säsongen.

Vill också kort nämna att det jobbas med en 3 års-plan för att trygga både ekonomin men också det sportsliga framöver, denna hoppas vi kunna presentera redan i höst. Kopplat till denna så kommer det också återinföras föräldrautbildning vilket också är i linje med förbundets rekommendationer.

Sist men inte minst vill jag passa på att tacka våra samarbetspartners, sponsorer men inte minst alla fantastiska personer som varje dag sliter ideellt för att vår verksamhet ska fungera så bra som den gör.

 

Sportsliga hälsningar

Daniel Enbacka

Ordförande Nacka HK

Valberedningens förslag till Styrelse 24/25
2024-05-31 17:25

Valberedningens förslag till styrelse i NHK 2024/2025

 

Daniel Enbacka Ordförande 2 år

Thomas Eriksson Vice Ordförande, Kassör 1 år

 

Sara Farahani Styrelseledamot 1 år

Björn Edlund  Styrelseledamot 1 år

Joakim Notö  Styrelseledamot 1 år 

Karin Lundin  Styrelseledamot 1 år

Jonas Liljestrand Styrelseledamot 1 år

Elisabet Ekroth Styrelseledamot 1 år

Marie Anners Suppleant 1 år

 

Valberedningen består av:

Håkan Ekroth

Malin Scrutton

Lisa Gembert

 

 

 

Kallelse till Årsmöte i Nacka Hockeyklubb
2024-05-21 09:01

Hej alla medlemmar!


Nacka Hockey kallar till årsmöte den 13/6 kl 18-21. Mötet kommer hållas i Nacka Konferenscentrum. Förslag på föredragningslista hittar ni nedan:

1.  Fråga om mötets behöriga utlysande.
2.   Val av a) ordförande, b) sekreterare för mötet
3.   Val av två protokolljusterare att jämte ordföranden justera protokollet.
4.   Styrelsens berättelse.
5.   Revisorernas berättelse.
6.   Fråga om ansvarsfrihet för den tid revisionen avser.
7.   Val av ordförande för en tid av två år.
8.   Val av en vice ordföranden för en tid av två eller ett år.
9.   Val av minst fem och högst nio ordinarie ledamöter, varav en är den tidigare valda ordföranden och en den tidigare valda vice ordföranden av styrelsen.
10.   Val av högst två suppleanter i styrelsen.
11.    Val av två revisorer, en extern samt en förtroendevald, för en tid av ett år. I detta val får styrelsens ledamöter inte delta.
12.   Val av valberedning.

13.   Admin i Sociala medier

14.   Presentation om föreningens ekonomi

15.   Behandling av förslag som väckts av styrelsen eller till styrelsen inlämnats av röstberättigad medlem minst fyra veckor före mötet.

16.  Fastställande av stadgar.


Styrelsen har inte ännu mottagit några motioner som den har behövt yttra sig över.

 

Verksamhetsberättelse, årsredovisning samt revisorernas berättelse kommer finnas tillgänglig under fliken "Dokument" senast en vecka före årsmötet.

 

Valberedningens förslag kommer att läggas upp som en nyhet på hemsidan senast en vecka före årsmötet.
 

Vänliga hälsningar,

Styrelsen med ordförande Daniel Enbacka
samt Erik Kristiansson, Elisabeth Ekroth, Björn Edlund, Joakim Notö, Sara Farahani, Thomas Eriksson, Karin Lundin, Andris Lukins, Jonas Liljestrand.

Tränarstaben komplett för A-lag och juniorblocket
2024-04-14 14:00

Vi är glada att nu kunna presentera en komplett tränarstab för A-lag och juniorblocket. Det är glädjande att flera av tränarna har valt att stanna hos oss ytterligare en säsong och att vi får välkomna flera tränare tillbaka; Alfons Grahn som tidigare spelat hos oss i J20 och som närmast kommer från en roll som tränare i Nynäs och Alex Holst som närmast kommer från Hammarby och Tumba där han varit sportchef. 

 

Fystränare för juniorblocket och HG kommer att vara klart inom kort. 

 

A-lag

Huvudtränare Janne Andersson

Assisterande tränare Daniel Enbacka

Fystränare Rickard Thunberg

 

J20

Huvudtränare Christoffer Berglin

Assisterande tränare Alex Holst

 

J18

Huvudtränare Johan Ekholm

Assisterande tränare Alfons Grahn

 

Målvaktstränare Pontus Sjögren/BB Goalie

Nyheter från våra lag
Team 15 (U10), 22/06 18:02 
Team 12 (U13), 21/06 07:56 
A-lag, 20/06 22:15 
J-18, 20/06 08:07 
Team 09 (U16), 18/06 21:56 
 
HUVUDSPONSORER
TIDIGARE SPELARE
AKTUELLT
SPONSORER