SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen
till Nacka Hockeyklubbs hemsida.

Vi tillhandahåller en i regionen ledande och högkvalitativ utbildning för barn och ungdomar att spela ishockey. 
Ny strategi för provtagning from 220114
2022-01-14 15:25

Smittan har nu en helt annan hastighet och nivå än tidigare.

Vi kan konstatera att vårt initiativ med att testa hela lag så fort ett fall har identifierats inte längre har önskad effekt. Det är mycket tydligt att det kan vara extremt kort tid mellan ett negativt och ett positivt provsvar. 

Fr. o. m. nu ändrar vi vår strategi och ber att alla med symtom (även milda) att testa sig och rapportera till lagledare.
Lagledare fortsätter, som tidigare, att rapportera löpande. Lagledning och förening tar beslut om ev. tillfälliga nedstängningar av lag.

 

Följ länken för att ta del av aktuell information från Folkhälsomyndigheten:  https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/om-du-eller-nagon-i-familjen-har-blivit-sjuk/


Nacka vs DIF i J18 Allsvenskan
2022-01-14 09:57

Imorgon lördag 15 januari är det återigen dags för match i J18 Allsvenskan Södra. Vi hälsar då Djurgården välkomna till Nacka Ishall.

 

Nedsläpp kl. 13.40!

 

Med anledning av pågående pandemi gäller följande:

  • Vi tillåter endast SITTANDE publik. Du SKA sitta även på ståplatsläktaren. 
  • Entré till matcherna kräver uppvisning av fotolegitimation och vaccinationspass.
  • Entré till ishallen kan bara ske via publikentrén mot fotbollsplanen.

PUBLIK:

Då det finns ett tak på max 100 åskådare i Nacka Ishall gäller följande uppdelning av biljetter:

  • Nacka 40st (reserverade bockas av mot lista)
  • DIF 30st (reserverade bockas av mot lista)
  • Övriga 30st – först till kvarn från 12:30

ÖVRIGT:

  • Insläpp kommer att ske från 12:30
  • Cafeterian går du in och handlar i,  sedan är det läktaren som gäller igen. Inga sittande gäster i cafeterian. 
Uppdaterade riktlinjer fr. o. m. 220112
2022-01-11 12:38

Vid sjukdom i laget
Om man har en konstaterat covidsjuk i laget, måste hela laget omgående informeras. Hela laget ska därefter testas innan återgång till träning/match (hemtest OK). Löpande rapportering av aktuellt läge görs av lagledare enligt tidigare anvisning.

 

Vid sjukdom i familjen

Familjekarantän ska tillämpas enligt de riktlinjer som ges på Folkhälsomyndighetens hemsida:  https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/om-du-eller-nagon-i-familjen-har-blivit-sjuk/

 

Träningar
Publik avråds tills vidare.

 

Omklädningsrum
Omklädningsrummen får användas, tänk dock på att hålla avstånd och minimera tiden i omklädningsrummen, kom så ombytt som möjligt.
Ingen fys i dessa lokaler.  

 

Matcher och publik
A-hall:
Covidpass* och fotolegitimation krävs för att få se samtliga matcher. Respektive lag är ansvariga för att gästande lag informeras, att kontrollen utförs och att samtliga i publiken sitter ner. Publikvärdar rekommenderas. Sprid gärna att matcherna även kan ses via Svenskhockey.tv (poolspel sänds tyvärr inte).

 

*Verifieringsapp för kontroll av pass laddas ner på mobil enhet. Appen kontrollerar att passet är giltigt, dvs att det gått minst 14 dgr sedan dos II togs. Personuppgifter sparas ej.
Kontrollen måste ske utanför ishallen.

 

B-hall:
I B-hallen saknas tyvärr möjlighet för publiken att sitta, vid match tillåts därmed max 20 ståendes i publiken, covidpass krävs ej. 
Nackalag måste informera gästande lag om denna publikbegränsning. Användning av ”gästlista” rekommenderas för att slippa diskussioner vid entrén.

Cafeterian
Cafeterian hålls öppen, sittande gäster tillåts endast vid köp av måltid. Besökstiden ska hållas till ett minimum. Tills vidare är det inte tillåtet att följa träningar eller matcher från cafeterian.

 

Spelargång, förråd
Endast spelare och ledare har tillträde, vänligen respektera detta.

 

Munskydd

Vi rekommenderar alla besökare till vår verksamhet att använda munskydd för att minska spridningen av de sjukdomar som nu förekommer frekvent i samhället (covid-19, vinterkräksjuka, influensa). 

 

Riktlinjernas syfte
Efter att vi fått avbryta de senaste två säsongerna, är vårt främsta mål att kunna avsluta säsongen 2021/2022 med att spela klart våra serier. För att detta ska vara möjligt måste vi göra allt vi kan, inom ramen för vår verksamhet, för att hålla våra spelare och ledare friska.
Om ovan innebär att striktare riktlinjer måste tillämpas för att seriespel ska kunna genomföras, så kommer nya riktlinjer att kunna införas med mycket kort varsel.  


 

Uppdaterade riktlinjer 220107
2022-01-07 11:28

Då smittspridningen ökat kraftigt under jul- och nyårshelgen inför vi nu skärpta regler kring vår verksamhet.

 

Vid sjukdom i laget
Om man har en konstaterat covidsjuk i laget, måste hela laget omgående informeras. Hela laget ska därefter testas innan återgång till träning/match (hemtest OK). Löpande rapportering av aktuellt läge görs av lagledare enligt tidigare anvisning.

 

Träningar
Föräldrar/syskon avråds att besöka träningar tills vidare.

 

Omklädningsrum
Omklädningsrummen får användas som vanligt, tänk dock på att hålla avstånd och minimera tiden i omklädningsrummen.

 

Matcher och publik
Covidpass* och fotolegitimation krävs för att få se samtliga matcher i A-hallen. Respektive lag är ansvariga för att gästande lag informeras, att kontrollen utförs och att samtliga i publiken sitter ner. Publikvärdar rekommenderas. Sprid gärna att matcher i vår A-hall även kan ses via Svenskhockey.tv (poolspel sänds tyvärr inte).
I B-hallen saknas tyvärr möjlighet för publiken att sitta, vid match tillåts därmed max 20 ståendes i publiken, covidpass krävs ej. 

*Verifieringsapp för kontroll av pass laddas ner på mobil enhet. Appen kontrollerar att passet är giltigt, men sparar ej personuppgifter. Kontrollen sker utanför ishallen.

 

Cafeterian
Cafeterian hålls öppen, men vi önskar att våra gäster minimerar besökstiden i lokalen.

 

Spelargång, förråd
Endast spelare och ledare har tillträde, vänligen respektera detta.

 

 

Hall of Fame blev en succé!
2021-12-14 22:53

I samband med dagens match ville Nacka Hockey uppmärksamma några personer i föreningen. 

Styrelsen har valt att utse Leif Halvorsen, Tony Boström och Håkan Osvald till hedersmedlemmar.

-Håkan, vill vi tacka dig för ett långt engagemang i styrelsen där du varit en del av att forma vår förening till det den är idag.

-Tony, du har ett stort hjärta för föreningen. Först som spelare, senare lagledare för vårt A-lag och även som ansvarig för vår cafeteria.
-Leif, du är Mr. Nacka Hockey. Under många år har du drivit föreningens frågor med ett sällan skådat engagemang. Din plats i ishallen är alltid given, därav kommer du få en plakett med ditt namn på i trappan där vi hoppas se dig stå även i många år framöver.

Varmt tack för ert engagemang!

 

-Daniel Thomasson:

Från hockeyskola till A-lag har Daniel tagit sig fram till historiska milstolpar inom Nacka HK. Med sin vinnarskalle och sitt enorma slit är han en förebild för alla spelare inom föreningen och vi är väldigt glada att kunna gratulera honom till ytterligare ett historiskt rekord.

-Philip Nilsson Fornes:

Med sitt arbete både på och utanför isen i över 10 år har Philip tagit sig fram till historiska milstolpar inom Nacka HK. Genom hårt arbete och hängivenhet bidrar han till den kultur vi vill fostra våra kommande spelare i och vi är väldigt glada att få gratulera honom till ytterligare ett historiskt rekord.


Samtliga tilldelas diplom, nackamedaljen, samt en goodiebag från vår samarbetspartner WATO. Philip och Daniel får även varsitt presentkort från vår sponsor GREAT SKATE.

Nyheter från våra lag
 
TIDIGARE SPELARE
AKTUELLT
HUVUDSPONSORER
SPONSORER