SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nacka HK
Ishockey
Fystränare klara för A-lag, junior och U16
2024-07-14 20:02

Nacka Hockey är glada att presentera fystränare för A-lag, junior och U16. 

 

Rickard Thunberg fortsätter som fystränare för A-lag.  Denna säsong kommer han också att ansvara för J20, Hockeygymnasiet, J18 och U16 tillsammans med Gustav Aderskog. 

 

 

Ny halvplansansvarig
2024-07-07 20:02

Nacka Hockey är glada och stolta att presentera Pontus Segerberg som ny halvplansansvarig. Pontus har varit ansvarig tränare för Team 15 sedan start och kommer också att fortsätta som det. 

 

Som halvplansansvarig kommer Pontus bl.a. att tillsammans med sportchef David Holtz vidareutveckla föreningens utbildningsmaterial för halvplan och vara sammankallande för tränarträffar på halvplanslagen. 

Nacka HK Ladies söker spelare
2024-06-26 20:29

Nacka HK Ladies söker spelare!

 

I höst startar vi upp ett damrekreationslag!

Alla ladies över 18 år är välkomna. Utrustning finns att tillgå om man behöver låna för provträning från Fritidsbanken i Skärholmen.

 

Är du intresserad av att börja eller höra mer? Kontakta lagledare Anna Islercelik på anna.islercelik@gmail.com för mer information.

 

 

 

Boo Energi och Nacka HK överens om ett nytt två-års avtal!
2024-06-25 13:00

Boo Energi och Nacka HK har kommit överens om ett nytt två-års avtal!

 

Det betyder att vi kommer intensifiera vårt samarbete som kommer gynna alla våra medlemmar i föreningen oavsett ålder.

 

Boo Energi är stolta över att stötta den lokala idrotten och ungdomsverksamheten! Som den lokala aktören inom hållbar energi strävar vi inte bara efter att leverera förnybar och pålitlig energi till våra kunder, utan också efter att bidra till ett starkare och mer engagerat lokalsamhälle. Genom vårt stöd till lokala idrottsföreningar vill vi hjälpa till att skapa möjligheter för våra unga att utvecklas och nå sina drömmar. Tillsammans skapar vi en ljusare och mer hållbar framtid för alla!

2024-06-24 12:06

Sommarhälsning

 

Blickar man tillbaka på året så inledde vi säsongen 2023/24 med en relativt liten styrelse pga av ett sent avhopp. Utöver detta så var också ledarstaben, tränarna och sportchefen nya, mycket bränder som fick släckas och en hel del nya rutiner som skulle på plats. Men som man säger i industrin så ska fabriken inte stanna och hösten flöt på bra trots allt! Under hösten fick vi ett till avhopp i styrelsen och var nere på minimum enligt stadgarna.  

Efter ett intensivt arbete av valberedning så fick vi också en ny styrelse på vårt extra insatta årsmöte i februari och jag måste säga att vi sedan dess har fått en väldigt kompetent, flitig och framförallt arbetande styrelse. Med detta sagt så känns det faktiskt ganska skönt att stänga denna säsong samtidigt som man också blickar fram på nästa år med höga förväntningar.

Som jag nämnde i inledningen så tillsattes David Holtz som sportchef och även en hel del nya huvudtränare i början av säsongen. Detta har bidragit till ett stort arbete att rent sportsligt hitta nya rutiner då överlämning från tidigare har varit bristfällig. Men när jag blickar in på nästa år så känns det väldigt tryggt då vi har en upparbetad konstellation och ett fungerande arbetssätt.

Skolan har också varit en stor utmaning och då främst grundskolan där vi inledde säsongen utan ett avtal då vi inte har varit överens om villkoren. Vi fick äntligen klart detta i december och nu har ett större arbete påbörjats för att ha allt klart inför nästa säsong där vi behöver hitta en mera harmonisk men också långsiktig plan som fungerar för båda parterna.

Vi gjorde också efter några års paus en större enkät med samtliga helplanslag (inte A-lag) Resultaten som berör styrelsen mest är såklart trivseln och där har vi väldigt fina resultat genom alla lagen. Två saker som dock inte träffade så högt var Feedback till spelaren och fysen i de äldre lagen. Feedback är en längre process som vi dock håller på med för fullt medans fysen har vi redan tagit action på och hoppas att vi ska vara en av de ledande klubbarna i Stockholm när det kommer till den punkten.

Dokumentation är något som också har arbetats intensivt med från Kansli, sportkommittén samt styrelsen för att just underlätta vid eventuella förändringar framöver.

Det som kanske ska ses som styrelsens viktigaste punkt EKONOMIN. Det har vi sedan jul jobbat med extremt mycket för att identifiera och analysera varje intäkt men såklart också varje utgift. Det har resulterat i en väldigt tydlig och analyserad budget som vi kommer följa nästa år och på det sättet också känna oss trygga framöver. Vi lyckas också svänga två års negativt resultat till ett litet överskott vilket känns väldigt bra med tanke på världsläget där det mesta ha blivit dyrare. Två viktiga faktorer till detta är Cafét som gjorde en rekordförsäljning, detta är också kopplat till våra framgångar rent sportsligt där vi har fått njuta av en fylld ishall flera helger under året. Den andra är marknad där vi också har steppat upp under säsongen.

Vill också kort nämna att det jobbas med en 3 års-plan för att trygga både ekonomin men också det sportsliga framöver, denna hoppas vi kunna presentera redan i höst. Kopplat till denna så kommer det också återinföras föräldrautbildning vilket också är i linje med förbundets rekommendationer.

Sist men inte minst vill jag passa på att tacka våra samarbetspartners, sponsorer men inte minst alla fantastiska personer som varje dag sliter ideellt för att vår verksamhet ska fungera så bra som den gör.

 

Sportsliga hälsningar

Daniel Enbacka

Ordförande Nacka HK

Tränarorganisation ungdom klar
2024-06-20 11:20

Nacka Hockey är glada att kunna presentera tränarorganisationen för våra ungdomslag pojk nästa säsong. Vi är särskilt glada att vi kan behålla de flesta av våra tränare men också att vi lyckats locka tillbaka något känt namn och rekrytera nya duktiga tränare! Flickorganisationen kommer att presenteras i en egen nyhet. 

 

U16

Ansvarig tränare Peter Anderberg

Assisterande tränare Mats Ahlin

 

U15

Ansvarig tränare Jimmy Westling

Assisterande tränare Erik Olsson

 

U14

Ansvarig tränare Gosia Leszkowicz

Ansvarig tränare Kim Schoultz

 

U13

Ansvarig tränare Robert Karlsson

 

U12

Ansvarig tränare Johan Edlund

 

U11 

Ansvarig tränare Henrik Kraft

 

U10

Ansvarig tränare Pontus Segerberg

 

U9 

Ansvarig tränare Joakim Blomqvist

 

U8

Ansvarig tränare Bob Dahlberg

Valberedningens förslag till Styrelse 24/25
2024-05-31 17:25

Valberedningens förslag till styrelse i NHK 2024/2025

 

Daniel Enbacka Ordförande 2 år

Thomas Eriksson Vice Ordförande, Kassör 1 år

 

Sara Farahani Styrelseledamot 1 år

Björn Edlund  Styrelseledamot 1 år

Joakim Notö  Styrelseledamot 1 år 

Karin Lundin  Styrelseledamot 1 år

Jonas Liljestrand Styrelseledamot 1 år

Elisabet Ekroth Styrelseledamot 1 år

Marie Anners Suppleant 1 år

 

Valberedningen består av:

Håkan Ekroth

Malin Scrutton

Lisa Gembert

 

 

 

Nyheter från våra lag
A-lag, 09/07 15:45 
A-lag, 04/07 19:09 
A-lag, 01/07 20:25 
 
HUVUDSPONSORER
TIDIGARE SPELARE
AKTUELLT
SPONSORER