SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nacka HK
Ishockey
Nacka Hockey önskar alla 07-spelare lycka till!
2023-10-01 10:20

Nacka Hockey önskar alla spelare i Team-07 som fortsätter i andra föreningar ett stort lycka till i era fortsatta hockeykarriärer! 

 

Följande spelare har blivit antagna till NIU säsongen 23/24;

 

Felix Tolke - har spelat i Nacka Hockey sedan hockeyskolan och har Nacka HK som moderklubb. Felix fortsätter nu i HV71:s organisation.

 

Bendi Vén (Ungern)- kom till Nacka inför U15 säsongen och har Ifj Ocskay Gabor som moderklubb. Bendi fortsätter nu i SSK:s organisation.

 

Karl-Johan Wullt - kom till Nacka inför U15-säsongen och har Hanvikens SK som moderklubb. Kalle fortsätter nu i Rögles organisation. 

  

Ruben Westerling  - kom till Nacka HK under U14-säsongen och har Vendelsö IK som moderklubb. Ruben fortsätter nu i Djurgårdens organisation.

 

Olle Därth - kom till Nacka inför U16-säsongen och har Älta IF som moderklubb. Olle fortsätter nu i Leksands organisation.

 

Rasmus Lindström - har spelat i Nacka Hockey sedan hockeyskolan och har Nacka HK som moderklubb. Rasmus fortsätter nu i Modos organisation.

 

Zacharias Berglin - kom till Nacka inför U14-säsongen och har Haninge Anchors HC som moderklubb. Zache fortsätter nu i Modos organisation.

 

Neo Hirsch - kom till Nacka under U14-säsongen och har Djurgårdens IF som moderklubb. Neo fortsätter nu i Luleå organisation.

 

Teodor Friberg - har spelat i Nacka Hockey sedan hockeyskolan och har Nacka HK som moderklubb. Teo fortsätter nu i Färjestads organisation.

 

Filip Nygren - kom till Nacka inför U13-säsongen och har Boo som moderklubb. Filip fortsätter nu i Björklövens organisation.

 

Lycka till även till Hugo Bratt och Lucas Broo som fortsätter i Saltsjöbaden, samt Olof Nyström som fortsätter i Visby Roma!

Inbjudan till höstlovscamp vecka 44
2023-09-30 09:00

Nacka Hockey och Boo HC bjuder in till Höstlovscamp vecka 44!

 

Ansvariga tränare för campen är David Holtz (Nacka ishall) och Rasmus Sundgren (Björknäs ishall). Andra tränare kommer också att medverka.

  • Ålderskull 2010 håller till i Nacka ishall måndag-torsdag kl. 08.30-ca 15.30
  • Ålderskull 2011 håller till i Nacka ishall måndag-torsdag kl. 08.30-ca 15.30
  • Ålderskull 2012 håller till i Björknäs ishall måndag-onsdag kl. 08.30-ca 15.30
  • Ålderskull 2013 håller till i Björknäs ishall måndag-onsdag kl. 08.30-ca 15.30
  • Ålderskull 2014 håller till i Björknäs ishall torsdag och fredag kl. 08.30-ca 16.00

Alla grupper kommer att ha två ispass per dag, fyspass alternativt teori. Lunch och frukt ingår i priset. Spelarna förväntas att kunna byta om själva samt lyssna på instruktioner från tränare.

 

Ålderskull 2010 och 2011 kostar 2 900 kr, målvakter kostar 500 kr, max antal spelare är 20 + 3

 

Ålderskull 2012 och 2013 kostar 2175 kr, målvakter kostar 400 kr, max antal spelare är 30

 

Ålderskull 2014 kostar 1450 kr, max antal spelare är 30 (Vid stor efterfrågan kan det bli två grupper).

 

Anmälan sker via länken nedan. Där finns också betalningsinformation m.m. 

 

 https://form.jotform.com/222305571805350     

 

 
Ungdomsdomarkurs den 23 september!
2023-09-20 23:05

OBS! Du som gick kursen förra året, måste gå kursen igen för att kunna fortsätta döma. Man måste gå kursen varje säsong.

 

Ta chansen att gå ungdomsdomarkursen! 

Att döma ishockeymatcher är både kul och lärorikt! Och en bra möjlighet att tjäna lite extra pengar.  

 

Den här kursen är lämplig för unga domare och spelare som vill döma ungdomslag (13-16 år) i närheten av sitt hem. 

För att klara av denna uppgift anser vi att du ska vara minst 14 år gammal. 

 

Kurser säsongen 23-24

Nacka 23/9 11:00-16:00
Info + anmälningslänk : https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1790894

Järfälla 7/10 09:00-14:00
Info + Anmälningslänk https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1798920

Huddinge 15/10 08:00-13:00
Info + anmälningslänk:https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1797349

 

Domare som vill döma yngre ungdomslag som spelar på mindre ytor anmäler sig till domaransvarig (DAIF) i sin förening. 


Kursen är i Konferenssalen vid Nacka aula. Ta gärna med något att dricka och äta. 

 

Välkommen med din anmälan.

2023-09-06 20:18
 

Välkomna till Nacka HKs hockeyskola 2023/2024 på söndagar med start 22/10 i B-hallen

 

Vi är glada att härmed kunna bjuda in till årets hockeyskola. Hockeyskolan hålls mellan oktober och mars på söndagar. Du kan anmäla ditt barn till nybörjargrupp, fortsättningsgrupp eller flickgrupp (både nybörjare och fortsättning).

 

Anmälningslänk: Anmälan till Hockeyskolan - Nacka HK - SportAdmin

 

Vi fortsätter som förra året med att flickhockeyskolan ligger separat och delar is med ett av våra flicklag, så att vi bara har flickor på isen det passet.

 

Flickhockeyskolan kl 9.00-10.00

Fortsättningsgruppen 10.15-11.15

Nybörjargruppen 11.30-12.45

 

Priset är 1 500 kr per barn. Har man syskon i ungdomslagen kostar det

1 000 kr för barn nummer 2 och 300:-/ för resterande barn i familjen.

 

I priset ingår medlemskap i Nacka HK vilket innebär att ert barn är försäkrat av Svenska Hockeyförbundet då barnet är med på isen.

Startar man i januari betalar man 1 000:- och syskon 750:- för barn 2 och 300:- för resterande barn i familjen. Meddela till kansli@nackahockey.se om syskon så ändrar vi fakturan innan ni betalar den.

 

De första tre tillfällena på hösten och våren är så kallade prova på tillfällen, efter det är det så att man inte fortsätter meddela detta på mail till kansli@nackahockey.se så att vi kan kreditera fakturan.

 

I enlighet med Svenska Ishockeyförbundets riktlinjer om att inte börja innan året man fyller 5 år, kommer vi endast att ta emot barn födda  2017 och 2018 eller tidigare under hösten. I mån av plats kommer vi sedan att ta emot barn födda 2019 under våren.

 

För att minimera trängsel kommer vi endast tillåta en medföljande per barn in i ishallen och vill helst att föräldrar stannar utanför om det går. Vi uppmanar också till att barnen kommer ombytta. De kan få hjälp att sätta på sig skridskor och hjälm om det behövs.

 

För att alla försäkringar ska gälla måste man ha en hjälm med galler samt ett halsskydd. Övriga skydd såsom hockeybyxor och benskydd är inte obligatoriska men har man det så är det bra, då det inte gör så ont om man ramlar. Hjälmen måste sitta bra på huvudet utan mössa under. Egna skridskor, helst med snörning för bättre stabilitet, måste man ha med. Klubbor har vi ett antal som vi lånar ut, principen först till kvarn gäller där. Barnen blir varma när de rör på sig så sätt inte på för mycket kläder. Hockeytröjor lånar de av oss, har man kvar från tidigare år får man gärna ta med den. 

 

Vi vill också passa på att uppmana de av er som är intresserade av att delta som ledare i hockeyskolan att anmäla sitt intresse, det gör ni i samma länk. Vi behöver nämligen fler engagerade ledare både på och till viss del bredvid isen. Har man hockeybakgrund är detta uppskattat men inget krav och vi ser väldigt gärna fler kvinnor på isen. Man ska dock vara så pass duktig skridskoåkare att man klarar av att leda övningar och att lätt kunna hjälpa barnen vid behov. 

 

Välkomna!

Nackaspelare till TV-Pucken 2023
2023-08-28 20:31

Nacka Hockey vill skicka ett stort grattis till följande spelare som tagit en plats i Stockholm syd/nord för att spela TV-Pucken 2023.

 

Arvid Ermeskog (Assisterande kapten i Stockholm Syd)

Egon Ekberg

Mia Hammarlund

David Holst (Kapten i Stockholm Syd)

Albin Hurtig

Frans Kandell (Stockholm Nord)

Tim Neuman

Leo Schlegel

Gustav Stengård

Sam Tillström

 

Riktigt kul att se att så många spelare från Nacka HK får chansen, tyder på att vi gör massor av bra saker i vår dagliga verksamhet. Nacka HK´s målsättning är att vara en av de bästa utbildningsplatserna i regionen. 

 

För andra året i rad är det en Nackaspelare, David Holst, som utsetts till lagkapten i Stockholm Syd. 2023 är även assisterande kapten Arvid Ermeskog från Nacka HK.

 

Mia Hammarlund som fått fin utbildning med TEAM10 representerar Stockholm Flick. 

 

Albin Hurtig och Frans Kandell är nya spelare säsongen 23/24 i Nacka HK men har tack vare fina prestationer i Haninge Anchors och SDE tagit varsin plats. 

 

Lycka till!

Tränarorganisationen för ungdom är klar!
2023-07-24 13:43

Nacka Hockey är glada att kunna presentera tränarorganisationen för våra ungdomslag nästa säsong. Vi är särskilt glada att vi kan behålla de flesta av våra tränare men också att vi lyckats locka tillbaka något känt namn och rekrytera nya duktiga tränare!

Tränarstaben komplett för A-lag och juniorblocket
2023-07-20 14:00

Vi är glada att nu kunna presentera en komplett tränarstab för A-lag och juniorblocket. Det är glädjande att så många av tränarna har valt att stanna hos oss ytterligare en säsong och att vi får välkomna flera tränare tillbaka; Janne Andersson som närmast kommer från en roll som sportchef i Sollentuna och Jonas Kollberg som närmast kommer från Viggbyholm där han bl.a. varit ungdomsansvarig. Vi är också glada att Daniel Enbacka tar klivet från spelare till tränare! 

 

Assisterande tränare för J20 är nu klart och det är också en återvändare, Johannes "Jojo" Strömsholm som spelade hela ungdom och junioråren i Nacka samt totalt sex säsonger i A-laget. De senaste åren har Jojo varit tränare i Värmdö, bl.a. för deras Team 10, J20 och A-laget. Varmt välkommen tillbaka, Jojo!

 

A-lag

Huvudtränare Janne Andersson

Assisterande tränare Daniel Enbacka

Fystränare Rickard Thunberg

 

J20

Huvudtränare Jonas Kollberg

Assisterande tränare Johannes Jojo Strömsholm

 

J18

Huvudtränare Johan Ekholm

Assisterande tränare Andreas Gustafsson

 

Fystränare juniorblocket och U16 Philip Olsson

Fystränare HG Johan Sundin

Målvaktstränare Björn Bjurling/BB Goalie

Nyheter från våra lag
Team 08 (U16), 03/10 15:04 
Team 09 (U15), 30/09 11:27 
Team 08 (U16), 19/09 08:24 
Team 11 (U13), 18/09 21:22 
Team 11 (U13), 13/09 15:25 
 
HUVUDSPONSORER
TIDIGARE SPELARE
AKTUELLT
SPONSORER