SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkomna till Nacka HKs hockeyskola 22/23 på söndagar med start 23/10 i B-hallen

 

Vi är glada att härmed kunna bjuda in till årets hockeyskola. Hockeyskolan inkluderar hela 20 ispass och hålls mellan oktober och mars på söndagar. Du kan anmäla ditt barn till nybörjargrupp, fortsättningsgrupp eller flickgrupp (både nybörjare och fortsättning).

 

Anmälningslänk: https://trekronorshockeyskola.se/register/nackahockeyklubb

 

Vi fortsätter som förra året med att flickhockeyskolan ligger separat och delar is med ett av våra flicklag, så att vi bara har flickor på isen det passet.

 

Flickhockeyskolan kl 9.00-10.00

Fortsättningsgruppen 10.30-11.30

Nybörjargruppen kl 11.45-12.45

 

Priset är 1500:-/barn. Har man syskon i ungdomslagen kostar det 1000:- för barn nummer 2 och 300:-/ för resterande barn i familjen. I priset ingår medlemskap i Nacka HK vilket innebär att ert barn är försäkrat av Svenska Hockeyförbundet då barnet är med på isen.

Startar man i januari betalar man 1000:- och syskon 750:- för barn 2 och 300:- för resterande barn i familjen. Meddela till kansli@nackahockey.se om syskon så ändrar vi fakturan innan ni betalar den.

Man har tre prova på gånger innan fakturan skall vara betald, slutar man ber vi er att meddela detta på mail till kansli@nackahockey.se så att vi kan kreditera fakturan.

 

I enighet med Hockeyförbundets riktlinjer om att inte börja innan året man fyller 5 år, kommer vi endast att ta emot barn födda tidigare än 2016 under hösten. I mån av plats kommer vi sedan att ta emot barn födda 2017 under våren.

 

För att minimera trängsel kommer vi endast tillåta en medföljande per barn in i ishallen och vill helst att föräldrar stannar utanför om det går. Vi uppmanar också till att barnen kommer ombytta. De kan få hjälp att sätta på sig skridskor och hjälm om det behövs.

 

För att alla försäkringar skall gälla måste man ha en hjälm med galler samt ett halsskydd. Övriga skydd såsom hockeybyxor och benskydd är inte obligatoriska men har man det så är det bra, då det inte gör så ont om man ramlar. Hjälmen måste sitta bra på huvudet utan mössa under. En buff kan dock vara bra för att få bort långt hår från ansiktet. Egna skridskor, helst med snörning för bättre stabilitet, måste man ha med. Klubbor har vi ett antal som vi lånar ut, principen först till kvarn gäller där. Barnen blir varma när de rör på sig så sätt inte på för mycket kläder. Hockeytröjor lånar de av oss, har man kvar från tidigare år får man gärna ta med den. 

 

Vi vill också passa på att uppmana de av er som är intresserade av att delta som ledare i hockeyskolan att höra av sig. Vi behöver nämligen fler engagerade ledare både på och till viss del bredvid isen. Har man hockeybakgrund är detta uppskattat men inget krav och vi ser väldigt gärna fler kvinnor på isen. Man skall dock vara så pass duktig skridskoåkare att man klarar av att leda övningar och att lätt kunna hjälpa barnen vid behov. Hör av er så snart som möjligt till david.holtz@nackahockey.se

 

Välkomna!

 

 

 

Gosia Leszkowicz är ny ansvarig för att utveckla flick hockeyn i Nacka Hockey!
2022-06-02 13:48

Tidigare landslagsspelare i Danska landslaget, och med en gedigen hockey kunskap och meriterade tränar upddrag, så ser Gosia fram emot en spänande tid i Nacka Hockey där hon skall ansvara för utvecklingen av flickhockeyn.

 

Har du frågor rörande flickhockeyn i Nacka Hockey

så kan du maila Gosia på

 

gosia.leszkowicz@nackahockey.se

 

Hockeyskola säsong 20/21
2020-08-11 13:43

Hej!

Nacka Hockey håller anmälan fortsatt öppen till årets hockeyskola som vi hoppas kunna genomföra även under rådande omständigheter med covid -19.

Föreningen följer mycket noggrant de rekommendationer som ges via Folkhälsomyndigheten och Stockholms Ishockeyförbund, och måste som samhället i övrigt vara beredda på snabba omställningar.


I nuläget vet vi inte hur vår verksamhet kommer att se ut när vi närmar oss den planerade starten för hockeyskolan den 18/10. Vi kommunicerar till er som är anmälda så fort vi har fått eller tagit beslut som påverkar er anmälan. 

Vi hoppas på er förståelse om vi utgår med information med mycket kort varsel.  


Vänligen 

Nacka HK 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Startsida, 23/06 18:36 
Startsida, 23/06 08:29 
Startsida, 21/06 07:40 
Startsida, 16/06 22:55 
Startsida, 16/06 06-16 
 
TIDIGARE SPELARE
AKTUELLT
HUVUDSPONSORER
SPONSORER