SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

A-Laget
Välkommen till Nacka HK A-lags hemsida!
 
Ansvarig Tränare
Kjell Svensson 070-454 27 15‬
Assisterande Tränare 
Magnus Ramström
Lagledare: 
Torkel Mallmin torkel@mallmin.se
Elisabet Ekroth elisabet@matchboxab.se
 
Sportsligt Ansvarig:
Magnus Ramström 073-422 23 27
 
Flest poäng genom tiderna Philip Nilsson Fornes
2021-11-08 11:49

FLEST POÄNG GENOM TIDERNA I NACKA HOCKEY! Philip Nilsson Fornes har nu skrivit in sig i klubbens historieböcker än en gång när han slog Janne Järlefelts 30åriga poängrekord. Med totalt 10 säsonger i Nacka är vi otroligt stolta att gratulera Philip till rekordet

Tillsammans med Daniel Thomasson passerade de båda den magiska gränsen under gårdagen när Järna besegrades på bortaplan med 4-1. Att de båda veteranerna gör det tillsammans är smått osannolikt men en otroligt fin historia när de spelat ihop under så många år. 

Philip berättar att det har varit en liten extra morot sen några år tillbaka att få passera denna milstolpe samtidigt som det stora målet kvarstår att ta laget upp tillbaka till Hockeyettan. Han är extremt glad över att ha fått vara en del av föreningen under så lång tid och hoppas kunna fortsätta bidra med många bra minnen framöver.

Ett extra tack skickar han ut till Nacka- och Värmdölegendaren Henrik Nordlund som var en väldig förebild, tränaren Håkan Ferm som fick honom att fortsätta med hockeyn och familj med Farmor och Farfar i spetsen som knappt missat en match under dessa 20 år. 

Flest poäng genom tiderna Daniel Thomasson
2021-11-08 11:32

FLEST POÄNG GENOM TIDERNA I NACKA HOCKEY! Daniel Thomasson har nu skrivit in sig i klubbens historieböcker än en gång när han slog Janne Järlefelts 30åriga poängrekord. Med Nacka som moderklubb är vi otroligt stolta att gratulera Daniel till rekordet!

Tillsammans med Philip Nilsson Fornes passerade de båda den magiska gränsen under gårdagen när Järna besegrades på bortaplan med 4-1. Att de båda veteranerna gör det tillsammans är smått osannolikt men en otroligt fin historia när de spelat ihop under så många år. 

Daniel berättar att han för 26 år sedan startade i Nackas hockeyskola på uterinken och hade många förebilder bland de äldre spelarna. Att idag både ha spelat flest matcher och gjort mest poäng är inget han kunnat hoppas på men är otroligt glad över denna prestation och hoppas att han själv kan vara förebild för många andra unga spelare, oavsett vilken nivå de vill spela på. 

Ett stort tack går ut till familj som stöttat i vått och torrt och hängt med alla dessa år inom hockeyn. 

Filip Lindgren klar inför seriepremiär!
2021-09-24 17:08

Filip Lindgren # 25 Nyförvärv

I samband med seriepremiär kan vi presentera ytterligare ett tungt nyförvärv i form av backen Filip Lindgren! Filip är född 1998 och har sitt förflutna i Nackas juniorer men har de senaste 4 säsongerna spelat i Hockeyettan och innan dess även gjort A-lagsdebut i Nacka. En stark pjäs som kommer in med mycket erfarenhet i försvaret och som vi ser fram emot att följa.

Tillsammans med många andra spelare födda samma år tog sig Lindgren genom både J18 och J20 i Nacka och känner igen många av lagkamraterna sedan senast han spelade i A-laget. Detta var säsongen 2016/2017 när även vi var i Hockeyettan och sedan dess har han tillhört Sollentuna, Trångsund och Segeltorp där han fortsatt samla på sig viktiga lärdomar och framförallt fått spela mot tufft motstånd. 

Linkan som han kallas är en gedigen spelare som inte har nå problem att sätta emot i försvarszonen. Med en bra förstapass ser han ofta till att sköta defensiven med sitt tydliga spelsätt. På senare tid har även mer offensiva kunskaper vuxit fram och vi kan idag se fina kvalitéer som förhoppningsvis kommer visa sig ytterligare i Hockeytvåan. Med bra träning i ryggen siktar han på att ta tillbaka Nackarockers där de hör hemma och är otroligt laddad för att vara med på denna resa. 

Eliteprospects: Filip Lindgren

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 20/3 14:40
1 - 8  
Lör 19/3 16:40
4 - 5  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Startsida, 23/06 18:36 
Startsida, 23/06 08:29 
Startsida, 21/06 07:40 
Startsida, 16/06 22:55 
 
TIDIGARE SPELARE
AKTUELLT
HUVUDSPONSORER
SPONSORER