Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
A-Laget
Välkommen till Nacka HK A-lags hemsida!

Ansvarig Tränare
Kjell Svensson 070-454 27 15‬
Assisterande Tränare 
Magnus Ramström
Team Manager: 
Torkel Mallmin torkel@mallmin.se
Sportsligt Ansvarig:
Magnus Ramström 073-422 23 27

Välkomna till första upplagan av Nacka "Reunion Game" 21 dec 16.30
2019-12-08 13:22
Välkomna till första upplagan av Nacka "Reunion Game"!

Nacka A-lag spelar match mot Nacka Reunion som består av spelare som tidigare spelat i U16, J18 och J20 i Nacka men som nu spelar i andra lag, ex Superelit, juniorligor i USA mm.
Laguppställningar presenteras senare.

Ta med era kompisar och släktingar för en kul eftermiddag med bra hockey!

Nacka bjuder på glögg och pepparkakor "så långt lagret räcker"

Tanken är att detta ska bli en återkommande händelse vid jul varje år.

Ses i Borgen!
Två omgångar kvar och Nacka HK gruppsegrare
2019-11-09 19:02
Efter dagens vinst i hemmamatchen mot Sudret så blev det klart att Nacka vinner gruppen och går till Alltvåan med hemmafavör. 

Men dagens höjdpunkt var inte att Nacka vann utan att vår egen mediakille och tidigare kapten nr#24 Philip Nilsson-Fornes gjorde sin tvåhundrade match i Nacka tröjan. Philip som efter förra säsongen inte var säker på om han skulle få tiden att räcka till för att satsa ett år till i Nacka. Ett sent beslut om att köra även detta år välkomnades av alla; både spelare, tränare och ledare! Philip tillför massor till laget både på planen och utanför. En drivande kraft i laget och en flitig person bakom tangentbordet. Philip är den som jobbar med laget och klubbens sociala medier. Ni har säkert följt inläggen på @nackarockers. 

Med 200 matcher i bagaget tar han nu steget upp i finrummet dit bara ett fåtal spelare nått. Vi gratulerar Philip Nilsson-Fornes som dagens jubilar. Nu ser vi fram mot att få följa honom och laget i årets Alltvåa. Med på bild dagens duktiga matchknattar från Team 09 (från vänster) Liam Dahllöf och Oliver Marbenius och lagledare Torkel Mallmin. 

Nackas A-lag stödjer Rosa Bandet
2019-10-17 22:16
🎀Vi i Nacka A-lag har bestämt oss att stötta Rosa Bandet och Cancerforskningen under oktober månad för att uppmärksamma bröstcancer. Det finns många sätt att bidra och hjälpa till och vi kommer ge iväg en del av vår böteskassa samt ha en insamling under våra hemmamatcher🎀 

Förutom att köpa rosa band finns det många rosa produkter i både livsmedelsaffär, klädbutiker och apotek där du kan vara med och hjälpa till och bidra
Kommande matcher
Spelade matcher
Fre 6/12 19:00
1 - 2  
Tis 3/12 19:10
6 - 1  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
TIDIGARE SPELARE
AKTUELLT
HUVUDSPONSORER
SPONSORER