SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nacka HK
Ishockey
Ishallarna
Till vänster A-hallen och till höger B-hallen
I A-hallen finns plats för publik och en våning upp längs den östra kortsidan ligger cafeterian. I anslutning till A-hallen ligger spelarnas omklädningsrum. Nackas A-hall används för matchspel upp till Division 1 och är känd för att vara smalare än standardmått på en normal svensk hockeyrink. 

B-Hallen ligger väster om A-hallen och det är en kort utomhus promenad om c:a 50 meter från spelargången till B-Hallen. B-hallen används inte som matchrink för seniorlag eller juniorlag. 

Parkering
 
Parkering är hänvisad till den södra sidan om Ishallarna, på baksidan av B-hallen. Om du kommer från Öster (Nacka Forum) så kör förbi hallarna och sedan vänster och in på parkeringen. Det är tillåtet att parker på grusplanen söder om B-hallen.  
 
På helger samt efter klockan 18:00 är det även tillåtet att parkera på parkeringen öster om fotbollsplanerna utanför kommunhuset.
 
Vid publikentrén på den östra sidan om A-hallen är det endast avlastningsplats och i övrigt parkeringsförbud.
 
HUVUDSPONSORER
TIDIGARE SPELARE
AKTUELLT
SPONSORER