SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nacka HK
Ishockey
Nacka idrottsplats
Nacka HK lägger stor vikt vid träning utanför is. Ishallen ligger på Nacka idrottsplats som ger utmärkta förutsättningar utrymme för både lek och gedigen professionell träning. Det finns off-ice ytor, löparbanor, back-träning, hinderbana, fotbollsplaner, sporthallar och simhall inom området.
 
 
Skottramp

Nacka HK har med egna medel byggt en modern skottramp med 5 skottplatser. Våra spelar kan vid arrangerade off-ice träningar och på fritiden träna olika skottekniker. 

Gym

Nacka HK har med egna medel byggt ett modernt och välutrustat gym för hockeyspelare. Våra fystränare lägger upp individuella träningsprogram för spelarna och jobbar enligt moderna metoder för att förebygga skador och utveckla spelarnas fysik för att möta framtida utmaningar.

Teorisal

I Ishallen finns konferensrum för teoripass och genomgång av videoanalys samt föräldrarmöten. Konferensrummet ligger i anslutning till kansliet och cafeterian

 
HUVUDSPONSORER
TIDIGARE SPELARE
AKTUELLT
SPONSORER