SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nacka HK
Ishockey
Information till medlemmar

Vardagar
14.00-17.00 bemannas cafeterian av anställd personal.

16.45-21.30 bemannas cafeterian av våra lag enligt schema (se flik Schema)
Man bemannar cafeterian själv de dagar det inte är match, vid matcher för J18, J20 samt A-lag dubbleras bemanningen. Då stängs cafeterian senast 21.00 eller vid tredje periodens början om det är senare än 21.00.

 

Helger

Våra lag bemannar cafeterian under helgerna. 
Bemanningen ska vara anpassad efter istidsschemat, dvs träningar och matcher.
Normalt schemaläggs 2 pass per dag på helgen (08:15-13:00, 13:00-18:30) men lagen schemalägger som det bäst passar för aktuell dag. Vid matcher kan det vara lämpligt med 3 pass. Om match för J18/J20/Alag spelas efter 18.00 stänger man vid tredje periodens början.

 

Olika typer av pass
Det finns 3 typer av arbetspass: öppning-, mellan-, och stängningspass.
Öppnings- och stängningspass är som regel något kortare än mellanpass  då ansvaret är större vid öppning och stängning. 

På vardagar och på helgerna när du öppnar cafeterian hämtas nycklarna hos vaktmästaren.

 

Undantagna från cafeteriatjänstgöring
Ett antal spelare har föräldrar med roller inom föreningen, såsom materialare, lagledare mm.
Dessa familjer är undantagna cafeteriatjänstgöring om de inte själva aviserar annat.

 

Säsongsschema
Inför varje säsongsuppstart (normalt i augusti) publiceras ett schema för hela säsongens cafeteriabemanning. Lagen delar lika på de veckor som cafeterian är öppen och varje lag har mellan 2-4 veckor/säsong.
Varje lag har en utsedd cafeteriaansvarig för att hantera schemaläggningen dag för dag för de veckor som laget tilldelats samt anpassa bemanningen efter de matcher som spelas under lagets vecka/veckor.
Lagen får gärna byta veckor med varandra, men om så sker måste detta bekräftas till föreningen så att schemat på hemsidan kan uppdateras. 

 

Cuper/arrangemang (ej matcher i seriespel)
Vid cuper eller annat arrangemang som organiseras av ett lag i Nacka Hockey, är det det arrangerande laget som också bemannar cafeterian under arrangemangets tid. 
Cafeteriaansvarig i det lag som är schemalagt den aktuella veckan samt ansvarig i det arrangerande laget, stämmer av med varandra vilka dagar och tider de olika lagen ansvarar för, så att planering sker i god tid.  
 
Veckoschema
Aktuellt veckoschema sätts upp på tavlan utanför köket i cafeterian. Schemat ska skickas från cafeteriaansvarig i laget senast torsdagen veckan innan laget står som ansvarig. Här ska det tydligt framgå vem som bemannar vilket pass samt telefonnummer, detta gäller även när man valt att kalla in extrapersonal.

Schemat mailas till: kafeterian@nackahockey.se

 

Extrapersonal
Det går att sälja sitt arbetspass till någon i vår extrapersonal (se separat flik).
Varje familj ansvarar själva för att boka upp dessa arbetspass direkt med någon på listan över extrapersonal. I de fall man sålt sitt pass måste man informera lagets cafeteriaansvarig om bytet så att schemat kan uppdateras. Det är endast de som står på listan som man kan kalla in som extrapersonal.
Extrapersonalen betalas 90 kr/h med tillägg för öppnings- och stängningstid, vilket normalt beräknas till 30 min. 
Extrapersonalen har rätt att kräva ersättning för den faktiska tiden öppning/stängning tar om denna överskrider 30 min. 
Den som sålt sitt pass ansvarar för att extrapersonalen dyker upp till passet, sms-påminnelse rekommenderas för att undvika missförstånd. 

 

Om man missar sitt pass

Om man man uteblir från sitt schemalagda pass faktureras man personligen 1000 kr från föreningen.
Man blir också ersättningsskyldig för med 150 kr/h till ersättaren (vanligtvis den som haft passet innan), detta gäller med ev tillägg för öppnings- och stängningstid, vilket normalt beräknas till 30 min. 
Ersättaren har rätt att kräva ersättning för den faktiska tiden öppning/stängning tar om denna överskrider 30 min. 

 

Åldergräns

För att få vistas bakom disken eller utföra övriga cafeteriasysslor måste man ha fyllt 16 år.

 

Hygien

Hygienen är oerhört viktig! 
Vänligen ta av smycken, använd förkläde och ha långt hår uppsatt. 
Handtvätt ska ske kontinuerligt under hela passet. 
Man får inte bemanna cafeterian om man har sjukdoms- eller förkylningssymptom. 

 

Kontantfritt
Cafeterian är kontantfri och all betalning sker med kort eller Swish.

Kortautomaten är kopplad till iPaden som är kassaapparaten.
Vid dagens slut sker automatisk avstämning. 

 

Nyckel till cafeterian
Nyckel hämtas av den som har första passet från ett lag för dagen, normalt kl. 16.45 vardagar och första passet på helgen.
Nyckeln finns hos vaktmästaren som har ett rum i spelargången, längst bort mot utgången till B-hallen. 

Där lämnas även nyckeln efter stängning. Vaktmästaren är i stort sett alltid på plats fram till kl 23.00, skulle han inte vara där vid stängning så lämnar man nyckeln i brevinkastet i dörren. 

 

Gå in i cafeterian utifrån från parkeringen. 

 

Cafeteriaguiden
Det står en pärm vid kassan där all typ av information finns. Börja alltid passet med att läsa denna. Samma information finner du under fliken Cafeteriaguide.

 

 

 
HUVUDSPONSORER
TIDIGARE SPELARE
AKTUELLT
SPONSORER