SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nacka HK
Ishockey
Skräddarsy ditt samarbete tillsammans med oss

Nacka HK är en ideell förening som bedriver en mycket bra verksamhet i att utbilda barn och ungdomar i att spela ishockey. För att kunna leverera en verksamhet med så hög kvalitet som möjligt krävs både ideella resurser likväl som finansiella förutsättningar. Nacka HK erbjuder företag och privatpersoner möjlighet till exponering och möjlighet till goodwill i form av "corporate social responsibility"  CSR. 

 
Gör som andra företag, sponsra ungdomsverksamhet och hjälp till att bidra till en hälsosam och aktiv ungdomskultur. 
 
Vi erbjuder exponering på vår hemsida, i ishallen, på matchställen och i våra gemensamma klubblokaler som cafeterian. Vi kan även kommunicera riktade erbjudanden till c:a 1.500 medlemmar och supporters i vårt nätverk. 
 
Välkommen att kontakta oss för mer information:
 
Eller ladda ned vår utskriftsvänliga sponsormeny här.
 
Har du som medlem en idé för en potentiell sponsor? För att se hur rutinen ser ut för att för att anmäla potentiella sponsorer till klubben och därmed få pengar till laget, måste du logga in på hemsidan. Alla medlemmar kan logga in genom att klicka på de 3 strecken längst upp till höger i huvudmenyn. Då erhåller du en inloggningskod via e-post. Gå sedan tillbaka till fliken "Sponsra NHK", under denna ser du nu "Sponsorprocessen", gå in där.
 
HUVUDSPONSORER
TIDIGARE SPELARE
AKTUELLT
SPONSORER