SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nacka HK
Ishockey
Alla Nacka HK lag finns på Sponsorhuset
Detta innebär att både ditt lag och du som medlem kan tjäna pengar på enklast möjliga sätt! 

Över 8 000 föreningar använder idag Sponsorhuset för att stärka sin ekonomi. Över 28 miljoner kronor har betalats ut enbart genom medlemmarnas vardagsköp på internet. Som anslutet lag får ni en egen sida hos Sponsorhuset. 

Välkomna in till oss och titta runt bland över 500 sponsorer och deras erbjudanden
Så här fungerar Sponsorhuset

  • Här kan du handla från CDON, Hotels.com, Inkclub och över 500 andra nätbutiker. Här är en film som visar hur Sponsorhuset fungerar: Youtube - Så fungerar Sponsorhuset
  • Varje köp ger pengar till både dig som handlar och laget. Man delar 50/50.
  • Inget blir dyrare för dig som handlar. 
  • Du som handlar väljer själv om du vill skänka din del av pengarna till ditt lag i Nacka HK, eller få dem utbetalda på ditt konto.
Nu finns Sponsorhuset som program till din dator!!
För dig som vill ha det enkelt finns nu Sponsorhuset som program att installera på din dator (fungerar på Google Chrome). Varje gång du sen besöker en butik som finns ansluten till Sponsorhuset kommer din dator fråga dig om du vill att det skall gå pengar till Nacka HK lag. Tryck bara på ”ja” så är det klart! Du behöver då inte gå via Sponsorhuset och du riskerar aldrig att glömma att det finns pengar att tjäna via Sponsorhuset.
 
HUVUDSPONSORER
TIDIGARE SPELARE
AKTUELLT
SPONSORER