A-Laget
A-laget säsong 2015/16
Välkommen till Nacka HK A-lags hemsida!

Head coach:
Duane Smith
Team manager: 
Janis Petrov 070-5454258
Sportsligt ansvarig:
L-G Jansson 070-8600284
Assisterande lagledare
Annika Hilding 070-7743217
Tony Boström 070-2150010
Försäsongsträning maj - juni
2017-05-20 09:56
Försäsongsträningen pågår sedan några veckor tillbaka. Alla tider och platser finns inlagda i kalendern.

Är du intresserad av att deltaga - kontakta lagledningen för mer information. 

L-G Jansson 0708-600284
Tony Boström 0702-150010
Annika Hilding 070-7743217
Fortsättningsserien och truppförändringar
2017-01-10 16:30
A-laget på träning

Vi har hunnit spela två matcher på fortsättningsserien. Den första slutade hela 7-5 till oss när vi mötte Arlanda Wings hemma. En fartfylld match med mindre bra försvarsspel som vi lyckas vända i sista period. Den andra matchen slutade 1-3 när vi spelade borta mot Valbo. En tung förlust i en av de matcherna vi behöver plocka poäng i där Valbo spelade vårdat och släppte mycket puck i anfallszon, vilket ledde till många ytor och lägen.

 

Vi spelar nu i veckan på onsdag nästa match mot Sollentuna borta och sedan på söndag borta mot Vallentuna. Två tuffa matcher som vi kommer kriga ordentligt för att gå segrande ur. Varenda match är viktigt nu då det gäller att hålla sig undan de två sista placeringarna för att undvika negativt kval.

Vi har dessutom gjort en del förändringar i truppen. De båda slovakerna Dusan Kluciar och Jakub Loydl lämnade innan slutet på den förra serien efter att inte fått den framgång de och vi strävat efter, även Emil Andersson bestämde att tacka för sig efter första serien då kropp och privatliv inte kunde samarbeta med hockeyn. Vi önskar lycka till för de alla tre i framtiden!

In i truppen har två gamla bekanta i form av forwarden Oscar Liljeroth och målvakten Markus Rickan klivit in för att bidra med konkurrens och rutin. Vi har även sett fortsatt användande av våra duktiga A-juniorer där backen Filip Lindgren och forwarden Oskar Ahlholm är de senaste som fått kliva upp och tagit för sig ordentligt, båda födda 1998.

Nu återstår 10 matcher och A-laget hoppas få samma härliga stöd under den avslutande delen på säsongen för att kunna uppnå sin målsättning att fortsätta spela i Hockeyettan!

Läget i A-laget
2016-11-24 15:53

Ett meddelande och hälsning från A-lagets kapten Philip Nilsson Fornes. 

"Vi har nu under en senare tid fått uppleva en väldigt tung period inom vårt lag, både resultat- och spelmässigt. Ett flertal förluster har lagts på varandra och vårt självförtroende har testats ordentligt. Vi har under många matcher tidigare upplevt att vi stått upp bra gentemot de andra lagen men nu på slutet har inte alla delar varit på sin plats. Vi vet att det är efter jul det verkligen kommer gälla för oss att prestera då den nya serien infinner sig. Det handlar då om att ha två lag bakom sig för att undvika negativt kval. Vi kan dock inte gå och vänta på denna tid utan det viktiga för oss nu är att fortsätta träna hårt och bygga upp det självförtroende som går för att vara så redo som möjligt.

Att det skulle bli en tuff säsong som nykomling var något alla var förberedda på, dessutom med ett såpass ungt lag som vi har. Nackas långsiktiga mål är att etablera A-laget i Hockeyettan och därför har man sett till att det finns stor utvecklingspotential i truppen. Förhoppningen är att det skall ge fler positiva resultat i framtiden men för att ta sig dit gäller det att vi samlar ihop oss, som spelare, ledare och som förening för att klara av våra mål. Det är en lång väg kvar att gå, men en ack så rolig utmaning. Vi tackar och hoppas på det fortsätta stödet i hallen och kring sociala medier. Det är viktigare än vad ni tror för oss. Vi ses framöver i Nackaborgen!"

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Startsida, 14/06 22:56 
Startsida, 02/06 10:10 
Startsida, 31/05 11:11 
 
TIDIGARE SPELARE
AKTUELLT
HUVUDSPONSORER
SPONSORER