Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
A-Laget
Välkommen till Nacka HK A-lags hemsida!

Ansvarig Tränare
Kjell Svensson 070-454 27 15‬
Team Manager: 
Torkel Mallmin torkel@mallmin.se
Sportsligt Ansvarig:
Magnus Ramström 073-422 23 27
Assisterande Lagledare
Annika Hilding 070-774 32 17
Tony Boström 070-215 00 10
Referat: Nacka HK - Nynäshamns IF HC
Vinst i första träningsmatchen
2018-08-19 20:24
En jämn match som slutar 3-3 efter full tid. Nacka vinner på straffar, målskytt Philip Nilsson Fornes.
Kjell Svensson ny huvudtränare A-laget
2018-05-18 15:11
Kjell "Kjelle" Svensson
Förra årets AJ-tränare Kjelle Svensson tar över A-laget kommande säsong. A-juniorerna presterade fina resultat tidigare i fjol och vann J20 Elit Östra för att sedan gå vidare till sista kvalomgång mot AIK om en plats J20 Superelit. 

Kjell är en stor del i den nya grunden A-laget väntas bygga med långsiktiga mål och ser fram emot att etablera och förvalta den stora mängden duktiga spelare från juniorleden. 


Rutin är bara förnamnet
2017-10-12 15:58
Daniel Thomasson #11 och Marcus Halvarsson #20 Foto: Claus Meyer
Vi gnuggar vidare med spelarpresentationerna och här har vi två av våra mest rutinerade spelade som funnits i föreningen en längre tid. Det är inga mindre än Daniel Thomasson #11 och Marcus Halvarsson #20 som inte presenterats sen tidigare men säkerligen synts i våra sociala medier ändå! Assisterande kaptenen Daniel som nyligen blev hyllad för sina poäng och matcher i Nacka jagar det prestigefyllda matchrekordet som ligger på 239 matcher i A-laget, och han börjar snart närma sig allt mer. Marcus Halvarsson som har ett förflutet i Härnösand är även han en av de mest rutinerade spelarna i laget och efter att ha öst in poäng under div2 åren så är det bara en tidsfråga innan de visar sig även i år.

De båda har kamperat i vått och torrt och fick berätta om varandra lite kortfattat:

Thomasson om Halvarsson:
Macke är en livsnjutare som sällan är alltför bitter. Han är vår egen ordförande i festkommittén och styr riktigt bra fester! På isen är han en spelare med bra fart och ett bra spelsinne. I sina bästa dagar är han en svårstoppad norrlänning med ett rejält sinne för mål! Utanför går det rykten om att han har påbörjat beachkroppen för att vara redo ordentligt inför nästa sommar så jag tror vi kommer få se en Macke i toppform!

Halvarsson om Thomasson: 
Kliver in i min 4e säsong med "Tudie" och det är en hårt arbetande forward som med sina sköna handleder och ibland vassa temperament är en riktigt viktig kugge i vårt lag, både på och utanför isen. Snart blir han även Mr. Nacka när han slår klubbrekordet i antal matcher. Hittar man inte honom på isen så sitter han på en cykel på "gräddhyllan" och myser! 
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Startsida, 21/08 10:19 
Startsida, 23/06 20:04 
 
TIDIGARE SPELARE
AKTUELLT
HUVUDSPONSORER
SPONSORER