Välkommen
till Nacka Hockeyklubbs hemsida.

Vi tillhandahåller en i regionen ledande och högkvalitativ utbildning för barn och ungdomar att spela ishockey. 
Missa inte årets HOCKEYSKOLA!
2017-11-15 13:09
Lyckliga tjejer och killar som får spela hockey

Nu har vi kört igång årets Hockeyskola men det går självklart fortfarande att anmälan sig till att vara med i Tre Kronors hockeyskola 2017/18 i Nacka HK´s regi. 

Missa inte chansen att få prova värdens roligaste sport. Vi har både nybörjargrupp samt en fortsättningsgrupp för de barn som kommit lite längre med sin skridskoåkning. Nybörjargruppen och fortsättningsgruppen är öppen för alla och sedan har vi en grupp särskilt för flickor som vill vara med och lära sig åka skridskor och spela ishockey tillsammans med andra flickor.

Mer information och anmälan under HOCKEYSKOLA i top menyn ovan eller via denna länk:http://www.nackahockey.se/start/?ID=148297

Välkomna 

Nacka HK
Rockers hemma i Nackaborgen
2017-11-15 10:53
Med mål i sikte!
Missa inte när Nacka Rockers tar emot Wings HC hemma i Nackaborgen i kväll onsdag 15 nov kl. 19:00
Wings har haft en motig säsong och ligger på 11:e plats i tabellen med 9p. Men kanske flygarna från Arlanda har fått luft under vingarna då man har två raka segrar i bagaget med sig, först mot Valbo och senast vann man mot Hanviken. Nacka, nu på 7:e plats med hela 21p kommer till match med en hittills riktigt bra säsong i ryggen och som tog 3p senast lagen möttes i början av serien. Nacka vann den matchen med 0-4. 

Välkomna till hallen och upplev ishockey som den skall upplevas!

Nacka HK   
"We work hard 2gether"
2017-11-09 23:08
WWH2 in action!
Även om den Östra serien har en något haltande tabell, så är minst halva serien spelad för samtliga klubbar, och att vi då hittar Nacka HK på en sjätteplats, endast 3 poäng ifrån en plats i Allettan, var det troligen INGEN som kunde förutse när seriespelet drog igång.

– Vi har inte spelat vår bästa match ännu, vi fortsätter ha en del dåliga perioder i matcherna och misstag förekommer. Men vi lämnar dem bakom oss och försöker bli bättre till nästa tillfälle, säger vår A-lagstränare "Smitty".

”Vår nyckel till framgång – WWH2 – We Work Hard 2gether!”


Tuff drabbning i Nackaborgen i kväll!
2017-11-08 13:35
Kapten Philip Nilsson-Fornes leder truppen över sträcket?

I kväll, onsdag 8 november kl: 19:00 i Nackaborgen tar A-laget emot Väsby IK. Nacka vann senast borta mot Vallentuna med 2-4 och har nu krigat till sig 21p och ligger 6:a i tabellen endast 2p efter just Väsby som samlat ihop 23p. Vinst mot Väsby betyder att Nacka tar sig över sträcket för kval till Allettan.  


Missa inte en spännande match som väntar i kväll i Nackaborgen. Kom och upplev ishockey som den skall upplevas och stötta killarna att ta klivet upp över sträcket!


Välkomna!

Nytt spännande derby i Nackaborgen
2017-10-24 23:09
Thomasson & Halvarsson, med mycket rutin i klubbens A-lag
onsdag kväll den 25 oktober klockan 19:00 tar Nacka emot vår grannklubb i söder Tyresö/Hanvikens SK för ett derby i Nackaborgen. Det blir en spännande match då lagen ligger 6:a respektive 7:a i tabellen, Nacka på 15p och THH på 13p. THH började serien bra med 4 raka vinster, men efter det har det varit svårare med endast 1p på fem matcher. Nacka har gjort en otroligt bra inledning på säsongen och har chans att kliva upp över kvalsträcket till Allettan! 

Välkomna till ishallen och upplev ishockey som den skall upplevas!

Nacka HK
Ny utmaning i Nackaborgen redan kl. 15:40
2017-10-22 09:16
Laget före jaget...NACKA!
I dag kl. 15:40 tar Nacka Hk emot tunga Visby/Roma HK hemma i Nackaborgen. Visby/Roma tillhör favoriterna i Hockeyettan, men i premiären var Nacka inte långt efter i en förlust med 2-1 och ett stolpskott med 2 minuter kvar. Senast borta var en hård match mot Valbo, ett annat topptippat lag, som slutade med knapp förlust 6-5. Nacka har dock tre raka hemmasegrar i serien och är svåra att tas med hemma i Nackaborgens smala rink.

Välkommen till ishallen i eftermiddag och upplev ishockey som den skall upplevas!

Nacka HK  
Nyheter från våra lag
 
TIDIGARE SPELARE
AKTUELLT
HUVUDSPONSORER
SPONSORER