TIDIGARE SPELARE
AKTUELLT
HUVUDSPONSORER
SPONSORER
Välkommen
till Nacka Hockeyklubbs nya hemsida.

Vi tillhandahåller en i regionen ledande och högkvalitativ utbildning för barn och ungdomar att spela ishockey. 
Publikfavoriten Steve Gunnarsson och den tidigare AJ-spelaren Christian Wennergren klara!
2016-08-20 21:11
Två nya spelare är klara för A-laget och först att presenteras är den snabbe och kompakta forwarden Steve, spelaren som under förra säsongen fick en egen hejaramsa av knattarna vid namn ”Steve for president!”

Sedan har vi sensationen Christian Wennergren som under förra året anslöt till A-laget i mitten av säsongen när laget var mycket skadedrabbat och en centerplats behövdes fyllas ut. ”Chrille” som inte var känd som någon poängmaskin bland A-juniorerna klev upp och tog chansen och hade ett poängsnitt på närmare tre (!) poäng per match i A-laget.

Läs mer på A-lagets hemsida.
Succémålvakten Hampus Eriksson förlänger!
2016-08-19 21:05
Förra säsongens succémålvakt Hampus Eriksson! Hampus valde att fortsätta här i Nacka efter att ha varit en av Division 2s bästa målvakter och dessutom en stor anledning till att vi kunde ta klivet upp i Hockeyettan i fjol. Förutom dessa meriter blev han även vald till säsongens bästa spelare i A-laget av föreningen.

Läs mer på A-lagets hemsida
Try out: Backar som vill spela i Hockeyettan
2016-08-13 13:12
Klubben bygger laget inför Hockeyettan 2016/17. Mycket är klart och ser bra ut, men det finns platser kvar att konkurrera om för de om vill spela ishockey i Hockeyettan kommande säsong. 
Första uppstartsveckan klar!
2016-08-13 12:55
A-hallen
Nacka HK:s äldre lag har kört uppstart under vecka 32. Nästa vecka börjar även C- och D-blockens lag i olika takt sin uppstart inför säsong 2016/17. 

Full fart, mycket aktivitet både i och runt hallen, målmedvetna miner och mycket bra stämning. Så kan man sammanfatta veckan som gått.

Välkomna tillbaka efter sommaruppehållet!

Nacka HK
Nyheter från våra lag