Välkommen
till Nacka Hockeyklubbs hemsida.

Vi tillhandahåller en i regionen ledande och högkvalitativ utbildning för barn och ungdomar att spela ishockey. 
Ny toppmatch i Nackaborgen
2018-01-18 21:09
Lillebror utmanar storebror!

Se morgondagens stjärnor redan idag i Nacka Ishall


lördag 20 januari kl 13:40 är det dags för toppmöte i J18 Allsvenskan där lillebror Nacka HK möter storebror Djurgården IF. 


J18 laget tackar alla som kom och hejade fram laget till ytterligare två vinster i J18 Allsvenskan förra helgen, först vinst mot Luleå med 3-0 och sedan vinst mot Skellefteå med 5-2. Vår förhoppning är att alla upplevde att det spelades riktigt bra och fartfylld hockey. Nacka leder inför helgen serien med full pott efter fyra omgångar, 3p före DIF.


Allt stöd i ishallen kommer behövas så välkomna till Nackaborgen och upplev klubbhockey för juniorer på absolut högsta nivå som landet kan erbjuda. 


Nacka J18 


P.S. Vi kommer att köra ett intro ca 5 minuter innan matchstart så sikta på att vara i hallen minst 10 minuter innan matchstart. 

Ny utmaning i kväll i Nackaborgen
2018-01-17 11:39

I kväll, onsdag 17 januari kl. 19:00 tar Nacka emot Nyköping hemma i Nackaborgen.


Nacka vann senaste bortamatchen mot Wings med 0-5 och kommer taggade till matchen mot Nyköping. I mötena före jul vann lagen var sin match och Nyköping kom in i fortsättningsserien som 1:a med Nacka på 2:a plats.


Välkommen till Nackaborgen och upplev ishockey som den skall upplevas.


Nacka HK

Storlag på besök i Nackaborgen till helgen
2018-01-11
Luleå HF & Skellefteå AIK
Se morgondagens stjärnor redan i dag i Nacka Ishall!

I helgen väntar två spännande hemmamatcher i Nackaborgen. Det är vårt J18-lag som på lördag kl. 15:20 tar emot Luleå HF och på söndag kl. 10:40 väntar match mot Skellefteå AIK.

Nacka J18 har börjat Allsvenskan-Nord på bästa sätt med 2 raka vinster, 0-4 borta mot Timrå och 0-3 borta mot Almtuna. Missa inte denna chans att se J18-hockey på hösta nivå som Svenska klubblag kan erbjuda! 

Var gärna i hallen 10-15 min före matchstart då J18-laget bjuder på intro inför matchen, Vi hoppas att så många som möjligt kommer och stöttar laget och bidrar till hög stämning på läktaren mot väntat tufft motstånd.

Välkomna!

Nacka J18
Derby på onsdag kväll 19:00 i Nackaborgen
2018-01-09 23:06
Filip sträcker ut!
onsdag kväll 19:00 fortsätter Hockeyettan med derby i Nackaborgen mot Hanviken SK

Nu gäller det att etablera sig i Hockeyettan, det är andra matchen för Nacka i fortsättningsserien och båda lagen, som kom från 2:an inför denna säsong, vann var sin match i mötena före jul, båda var hemmasegrar. Nacka gick in i fortsättningsserien som tvåa men förlorade med uddamålet mot Vallentuna borta i söndags och ligger nu trea. Förhoppningsvis är fler spelare tillbaka efter juluppehållet till matchen på onsdagskvällen som är Hanviken´s första match efter jul. 

Välkomna till ishallen och upplev ishockey som den skall upplevas!

Nacka HK 
Svedjeholmen segrare i Nacka Trophy
2018-01-08 11:16

När 2018 års upplaga av Nacka Trophy avslutades på söndagen stod Svedjeholmens IF som segrare. Det var efter en fin finalmach mot HV71 vit som laget med de övertygande sifforna 5-1 kunde utropa sig som segrare i cupen, och Svedjeholmens lagkapten Anton Skogetun kunde hämta den efterlängtade pokalen och torka svetten ur pannan. 


Nacka Hockey Team05 som arrangerade cupen 2018 vill tacka alla spelare, ledare och föräldrar för att ni ville komma och spela hos oss. Nästa år 2019 arrangeras cupen av Nackas Team06, välkomna igen.  

Vendela klar för J-VM i Ryssland
2018-01-03 22:57
Vendela Olsson
Vendela Olsson är uttagen för spel i J-VM som startar på lördag med match mot USA och spelas i Dmitrov i Moskvaregionen.  Vendela, som idag spelar i Hammarby, är ytterligare en spelare med stor del av sin ungdomsutbildning i Nacka HK och som blir uttagen till landslaget. Vendela är en mycket bra förebild för klubbens yngre flickor som till skillnad från när Vendela spelade för klubben är många fler och har bildat eget lag, Team Flickor-B. 

Verkligen roligt med moderna framgångar för tjejer får Nacka HK och vi önskar Vendela och hela laget stort lycka till i Ryssland. 

Följ Vendela och tjejernas framfart i J-VM på följande länk:  http://u18worldwomen2018.iihf.hockey/en/

Nacka HK
Nyheter från våra lag
 
TIDIGARE SPELARE
AKTUELLT
HUVUDSPONSORER
SPONSORER