TIDIGARE SPELARE
AKTUELLT
HUVUDSPONSORER
SPONSORER
Välkommen
till Nacka Hockeyklubbs nya hemsida.

Vi tillhandahåller en i regionen ledande och högkvalitativ utbildning för barn och ungdomar att spela ishockey. 
Höstlovscamp
2016-08-26 10:20


Nacka Hockey anordnar camper under Höstlovet. Sammanlagt är det sex olika camper som arrangeras under lovet. Läs mer och kolla vilken camp som passar dig och gör din anmälan i menyn till vänster om vill vara med!
Två nyförvärv in i truppen!
2016-08-25 23:37
Truppen börjar ta ordentlig form och har nu spetsas till med backen Jakub Loydl och forwarden Dusan Kluciar som båda kommer från Slovakien. Jakub har tidigare spelat med topplagen i serien Slovakia2 under ett flertal år och kommer bidra med både rutin och säkerhet längst bak i försvaret. Dusan är väldigt bekant för oss då han spelat för Rimbo IF under två år och alltid varit en extremt tuff motståndare. Hans målsinne och fysiska egenskaper har också alltid varit jobbigt att möta men är något vi nu kommer kunna dra nytta av. Nacka Hockey hälsar dessa spelare varmt välkomna!
Publikfavoriten Steve Gunnarsson och den tidigare AJ-spelaren Christian Wennergren klara!
2016-08-20 21:11
Två nya spelare är klara för A-laget och först att presenteras är den snabbe och kompakta forwarden Steve, spelaren som under förra säsongen fick en egen hejaramsa av knattarna vid namn ”Steve for president!”

Sedan har vi sensationen Christian Wennergren som under förra året anslöt till A-laget i mitten av säsongen när laget var mycket skadedrabbat och en centerplats behövdes fyllas ut. ”Chrille” som inte var känd som någon poängmaskin bland A-juniorerna klev upp och tog chansen och hade ett poängsnitt på närmare tre (!) poäng per match i A-laget.

Läs mer på A-lagets hemsida.
Succémålvakten Hampus Eriksson förlänger!
2016-08-19 21:05
Förra säsongens succémålvakt Hampus Eriksson! Hampus valde att fortsätta här i Nacka efter att ha varit en av Division 2s bästa målvakter och dessutom en stor anledning till att vi kunde ta klivet upp i Hockeyettan i fjol. Förutom dessa meriter blev han även vald till säsongens bästa spelare i A-laget av föreningen.

Läs mer på A-lagets hemsida
Nyheter från våra lag