Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen
till Nacka Hockeyklubbs hemsida.

Vi tillhandahåller en i regionen ledande och högkvalitativ utbildning för barn och ungdomar att spela ishockey. 
Höstlovs-camp i Nacka Ishall, för spelare födda 2003 & 2004
2018-09-20 23:04
Anmäl dig idag till höstlovs-campen

Som ett led i samarbetet mellan föreningarna erbjuder vi under höstlovet för första gången en gemensam hockeycamp. Under fyra dagar erbjuds intensiv och högkvalitativ träning med erfarna tränare.

 

Hockeyundervisningen bygger framförallt på att individuellt utveckla spelaren utifrån sin nivå. Vi kommer att ha separata teman för backar och forwards, där vi arbetar fokuserat med det som är viktigt för respektive lagdel.

 

Extra Årsmöte i Nacka Hockey
2018-09-19
Extra Årsmöte

i Nacka Hockey Onsdagen den 

3 oktober kl. 19.00

Alla medlemmar är välkomna till Konferenscentrum i Eklidens skola.


Leif Halvorsen

Ordförande

Nacka Hockey

Valberedningen informerar!
2018-09-19
Valberedningen önskar nomineringar av styrelseledamöter

 

Den 3:e oktober kommer Nacka Hockey hålla extra årsmöte i syfte att välja en ny styrelse. Styrelsens arbete är helt avgörande för att verksamheten skall fungera. Ledamöterna ansvarar för och arbetar aktivt med olika områden som exempelvis medlems-, utbildnings- eller marknadsfrågor. Arbetet sker i samverkan med varandra, andra bärande funktioner i föreningen och i medlemmarnas intresse. Till sin hjälp finns/bildas olika kommittéer där även personer utanför styrelsen hjälper till.

Valberedningen önskar nu nomineringar av personer till styrelsen. Vårt mål är att hitta det team som kan fortsätta utveckla Nacka Hockey i enighet med vår vision att utgöra en viktig plantskola för svensk hockey och erbjuda en högkvalitativ utbildning för hockeyspelare på och vid sidan av isen.

Skicka din nominering eller intresseanmälan till nhk.valberedning@gmail.com.

Tack för ditt engagemang,

Valberedningen
Cecilia Lindhagen, Håkan Ekroth, Jeanette Nordqvist

Politiker i Nacka ger positiva besked om ishallar inför valet
2018-08-30 23:54
Vart står politikerna gällande ishockeyn inför valet den 9:e september?
Hockeyklubbarna i Nacka har genomfört en gallup-undersökning kring vart våra politiker i Nacka står i frågan om nya ishallar och hur de vill driva processen när Nacka bygger stad. Glädjande nog är det stor uppslutning både kring att två nya hallar skall byggas på Sickalön samt att ambitionen är att de skall vara klara innan de gamla rivs. Läs vad partierna svarar på frågorna om ishallar och ishockeyn i hela Nacka.
Rädda Nacka IP
2018-08-26 17:42

Nacka Hockey arbetar aktivt för att få Nacka kommun att ändra inriktningen för Nacka IP och se till att det finns två ishallar på platsen även i framtiden. Fotbollsföreningarna i Nacka kommun kämpar precis som vi i hockeyn mot den brist på idrottsytor som kommer att uppstå med Nacka kommuns nuvarande planering för bl.a. Nacka IP.


Nacka Hockey uppmuntrar alla våra medlemmar att gå med i Facebookgruppen Rädda Nacka IP och försöka påverkar våra politiker. Bland medlemmarna i gruppen märks Mats Gerdau (kommunstyrelsens ordförande) och Richard Wendt (ordförande i fritidsnämnden).


https://m.facebook.com/groups/410137689394999

Hjälp sökes!
2018-08-21 10:19
Vi behöver hjälp med att städa vår gymlokal. Arbetet skall utföras på söndagsförmiddagar och ersättning utgår med 300:-/tillfälle.
Vi räknar med att det tar ca 2 timmar att städa av gymmet!

För information kontakta ordförande Leif Halvorsen 070-7345843 eller Nackahockey Kansli vardagar 9-12 08-7167644
Nyheter från våra lag
 
TIDIGARE SPELARE
AKTUELLT
HUVUDSPONSORER
SPONSORER