Välkommen
till Nacka Hockeyklubbs hemsida.

Vi tillhandahåller en i regionen ledande och högkvalitativ utbildning för barn och ungdomar att spela ishockey. 
Stockholm Hockey Week 21-26 augusti
2017-08-16 23:24


Om en vecka startar Stockholm Hockey Week, ett arrangemang som ordnas av Stockholm Live och Djurgårdens IF med Stockholms Ishockeyförbund som medarrangör.

Allt överskott från Stockholm Hockey Week går till att göra hockeyn mer lättillgänglig. Exempel på satsningar är fler isytor för spontanhockey, att få fler tjejer att börja spela hockey och att få fler ledare och domare aktiva inom hockeyn.


Under veckan anordnas flera spännande aktiviteter, bland annat anordnar Stockholms Ishockeyförbund en föräldrautbildning med Johan Fallby och utbildningar inom den nyligen framtagna "Stockholmsmodellen".


Program för veckan och länkar för anmälan om deltagande på aktiviteter och den populära föräldrautbildningen finns under läs mer:

Det är is i Nackaborg igen!
2017-08-07 22:50
Martin fixar isen.
Idag gick de äldre pojklagen(A- och B-pojkar), juniorer och A-laget på is i Nackaborg och startade därmed upp klubbens första uppstartsvecka inför säsongen 2017/18. Några lag har tjuvstartat i andra hallar men denna veckan är full med träningspass både på och utanför isen runt vår Nackaborg. 

Gymmet, skottrampen och träningsområdet väntar bara på att nyttjas och tillsammans med vår ledarstab ges bästa förutsättningarna för en rolig, utvecklande och framgångsrik kommande säsong. 

De yngre lagen startar upp kommande helg och helgen om två veckor. Hockeyskolan startar som vanligt vecka 42 men det går att anmäla sig redan nu för att säkerställa plats. 

Välkomna tillbaka till hallen och kör hårt!

Nacka HK
Klubben förstärker organisationen kring A-laget
2017-06-18 21:04
Janis Petrov
Klubben förstärker organisationen kring A-laget genom att utse Janis Petrov till General Manager/Lagledare för våra Seniorer. Janis har under några år deltagit i klubben som styrelseledamot och har även sin son i ett av klubbens ungdomslag. Med rötter delvis i Ryssland och med hockey i blodet (pappa var Vladimir Petrov. no 16) kryddat med enorm entusiasm och driv så tror vi att Janis kan bidra stort till vårt rutinerade ledarteam.
Nacka HK får fint stipendium
2017-06-14 22:56
Vår ordförande Leif Halvorsen med Daniel Lindholm från Stockholms Ishockeyförbund.
Idag på Stockholms Ishockeyförbunds årsmöte fick vår förening ta emot ett stipendium för vårt kvalitetsarbete med utgångspunkt i vårt policydokument Nacka Vill. Stipendiet delas ut från Percy Surtells minnesfond; en check på 5000kr.

Vi är stolta över att vårt arbete uppmärksammas och gläds åt bekräftelsen. Har du inte läst Nacka Vill? Du hittar det här på hemsidan under "Om" uppe i menyraden.
Ny A-lagstränare!
2017-06-02 10:10

Vi välkomnar Duane Smith till Nacka Hockey´s A-lag.

Duane är ursprungligen från Kanada och har varit verksam under en längre tid i västra Sverige.


Duane har ordet:


Jag är förväntansfull över den här nya utmaningen att komma till Nacka HK.

Första gången jag hörde talas om Nacka var säsongen 1988/89 när Nacka spelade i gamla Division 1, vilket på den tiden var den svenska andraligan. Mats Sundin var redan då på nyheterna i Kanada som den högst rankade 18 åringen i världen.


Jag ser fram emot att ta tillbaka Nacka till Division 1 så snabbt som möjligt! Jag förväntar mig att vi får ett ganska ungt lag den här säsongen och jag gillar att jobba med unga spelare. Jag gillar att bedriva träningar på ett sätt som ger unga spelare självförtroende och kunskap så att dom kan lyckas på seniornivå. Jag kan knappt vänta till isen i augusti och att få starta den nya säsongen.

Bostad sökes!
2017-05-31 11:11

Vi söker en bostad till en av våra  nya tränare!


Vi söker 1-2 rum från 1 augusti-31 mars, ev lite längre. Kontraktet skrivs med Nacka Hockey som går i god för vår nya A-lags tränare.


Kontakta Leif Halvorsen eller kansliet om ni kan hjälpa oss med detta.


leha.redkonsult@gmail.com alt. kansli@nackahockey.se

Nyheter från våra lag
Team 02 (U16), 16/08 10:00 
Team 02 (U16), 16/08 09:51 
Team 08 (U10), 13/08 21:24 
Team 04 (U14), 11/08 22:39 
 
TIDIGARE SPELARE
AKTUELLT
HUVUDSPONSORER
SPONSORER