Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Team J-20
Team J-20 säsongen 2017/18

Välkommen till Nacka HK Team J-20:s hemsida!


Ansvariga tränare:
Janne Andersson, 070 825 85 86

Lagledare:
Torkel Malmin, torkel@mallmin.se
Säsongen är igång!
2018-08-14 10:05

Säsongen 2017/2018 blev mycket framgångsrik för Nacka J20. Laget var serieledare under hela säsongen och efter att ha spelat ihop 84 poäng i grundserien blev laget historiskt då inget annat Nacka J20 klarat detta tidigare. Precis som säsongen innan tog sig laget till kval till J20 Superelit. Efter att ha spelat förkval mot Wings och segrat där stod Östersund för motståndet i tre matcher där Nacka J20 vann den tredje och avgörande matchen. I nästa runda stod AIK för motståndet och det blev för tufft. En fantastisk säsong var därefter slut!


Lagbygget inför denna säsong har pågått sedan i våras och det har delvis varit en turbulent period. Det hårda arbete som lagts ned under de senaste säsongerna från både tränare och spelare har burit frukt i form av sportsliga resultat både för laget och för enskilda spelare. Nacka Hockey har verkligen bevisat att föreningen kan utbilda och utveckla spelare. Detta visar sig i det stora intresse för våra spelare som finns från andra föreningar som befinner sig på en högre nivå än Nacka och har inneburit att ett stort antal spelare har fått möjlighet att gå vidare i sina spelarkarriärer. Vi önskar dessa spelare stort lycka till!


Vi har också ett antal sistaårsjuniorer som tar klivet upp i vårt eget A-lag vilket är mycket glädjande. Det har varit en uttalad målsättning från föreningen under flera säsonger att öka antalet spelare som kommer från de egna leden i A-laget.


Vi är dock glada och nöjda att kunna meddela att vi trots detta även denna säsong kommer att få ett mycket slagkraftigt J20-lag i Nacka. Dels har vi flera duktiga spelare från våra egna led som stannar i föreningen, dels har flera duktiga spelare sökt sig till oss för att få möjlighet till den fina utbildning och utveckling som föreningen kunnat erbjuda under de senaste säsongerna. Ett första styrkeprov kom redan i lördags då Nacka J20 åkte till Norrköping för en träningsmatch mot Vita Hästen där Nacka visade god form och vann med 7-2.


Nacka Hockey önskar alla nya spelare varmt välkomna och önskar nya Nacka J20 lycka till!

Nacka vann i 3e avgörande mot Östersund
2018-03-19 14:45
Hårt arbetande och offervilliga Nacka J20 glada efter seger mot Östersund

Helgens matcher mot Östersund blev hårda och det var med uddamålet på söndagen (3-2) som Nacka gick segrande ur matchserien. Lördagen var Östersunds med seger på straffar efter förlängning.

En stor eloge till Östersunds J20 lag som spelade mycket bra hockey och som visade stor sportslighet i både vinst och förlust. Ett mycket trevligt bemötande i deras hemma hall och lika ödmjuka och trevliga på bortaplan.

Nu är Nacka för andra året i rad klara att möta ett superelit lag. Det stod mellan Mora som vann över Nacka i fjol och AIK. AIK hade högst rang och fick välja och man valde Nacka.


Första matchen nu på torsdag i Nacka ishall kl 19:45


J20s nya omklädningsrum
2016-08-10 10:17
Joey och Erik nöjda med resultatet.

Igår invigde grabbarna inte bara isen utan även J20-s nya omklädningsrum. Killarna har jobbat hårt för att få till detta. Hela juniororganisationen har slitit med detta, killarna har jobbat med att rodda bord och stolar på flera event under våren och har själva målat båsen. Det är många som skall ha stort tack till att vi lyckats förverkliga detta både för J20 och J18 ni vet vilka ni är.


Kommande matcher
Mån 3/9 20:00
Sön 9/9 18:00
Spelade matcher
Mån 20/8 19:30
Lör 18/8 18:30
4 - 2  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Startsida, 21/08 10:19 
Startsida, 23/06 20:04 
 
TIDIGARE SPELARE
AKTUELLT
HUVUDSPONSORER
SPONSORER