SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nacka HK
Ishockey
Nacka Vill!

Klubbens huvudsyfte är att utbilda barn och ungdomar i att spela ishockey. Men vi ser även att vi utbildar mer än bara ishockeyspelare, vi är även med och utbildar medmänniskor och goda sociala medborgare.

 

Vårt mål är att skapa ett livslångt intresse för ishockey hos våra aktiva men också̊ att alla lär sig värdet av att vara en god medmänniska. Det är viktigt för Nacka HK att spelare i vår förening lär sig att ta ansvar både enskilt och i grupp.

 

Dessa syften och mål, samt hur vi vill uppnå dem, beskrivs utförligt i klubbens styrdokument, Nacka Vill. Detta dokument ska läsas av alla som är delaktiga i verksamheten, spelare, ledare och föräldrar. Nedan följer ett kort utdrag.

 

NACKA VILL

 

Ledande utbildningsplats för ishockeyspelare

 

Nacka HK erbjuder kvalitetsutbildning och möjlighet till nivåanpassad utbildning för både bredd och elit. Vi ställer höga krav på våra tränares hockeykunnande och utbildning och vi vill att alla ledare i klubben ska vara förebilder för våra spelare. Klubben bistår ledare med fortbildning för att stödja dem i sitt ledarskap. 

 

Vår målsättning är att alla barn och ungdomslag är representerade på alla spelarnivåer, med tyngdpunkt på medel och svår. Juniorlagens ambition är att spela lägst Regionselit och vårt seniorlag spelar så högt upp som föreningens ekonomi tillåter med ambition att tillhöra

division 1. Seniorverksamheten ska vara ung och präglas av utveckling.

 

Övergripande mål

 • Utveckla skickliga, självsäkra och kreativa spelare
 • Utbilda så att ishockey är roligt att träna och spela
 • Lära spelarna att uppträda sportsligt och respektera andra
 • Vara ett självklart val för barn och ungdomar som vill satsa på hockey
 • Ekonomi i balans varje verksamhetsår

 

Vår målsättning är att vara en av de bästa utbildningsplatserna för ishockeyspelare i regionen.

 

För att uppnå detta vill vi erbjuda välutbildade tränare och utbildning med hög kvalité, individuell utveckling och sportsliga framgångar. Våra spelare förväntas följa Nackastilen.

 

Nackastilen innebär: 

 • noggrannhet och ansvar i allt som görs på och utanför isen; passa tider, planering, träning, match och förberedelser
 • att visa god kamratskap och respekt för varandra
 • ambition och träningsvilja; att alltid ställa upp och att alltid göra sitt yttersta
 • vinnarinställning; att vilja vinna
 • god attityd i språkbruk och kroppsspråk
 • vara goda representanter för Nacka HK både på och utanför isen

Årlig spelarenkät

 

Nacka HK styrelse genomför årligen en spelarenkät för i lagen från och med U13 till J-20 för att kvalitetssäkra verksamheten och säkerställa att spelarna upplever klubben enligt vår vision, filosofi och policy.

 
Samtliga spelare i lagen får anonymt bedöma klubbens verksamhet inom områden så som träningar, ledare, trivsel, kamratskap, anläggning mm
  
Resultaten redovisas för respektive lags tränare och lagledning som feedback till verksamheten och följs upp av Sportkommittén och styrelsen.
 
HUVUDSPONSORER
TIDIGARE SPELARE
AKTUELLT
SPONSORER