SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkomna till Nacka HKs hockeyskola 20/21 på söndagar med start 18/10 i B-hallen

 

Vi är glada att härmed kunna bjuda in till årets hockeyskola. Hockeyskolan inkluderar hela 20 ispass och hålls mellan oktober och mars. Du kan anmäla ditt barn till nybörjargrupp, flickgrupp eller fortsättningsgrupp.

 

ANMÄLNINGS LÄNKEN ÖPPNAS IGEN I SLUTET AV AUGUSTI!

 

Fortsättningsgruppen och flickhockeyskolan kl 9.00-9.50

Nybörjargrupp kl 10.30 - 11.20

 

Priset är 1400:-/barn. Har man syskon i klubben kostar det 900:- för barn nummer 2 och 200:-/ för resterande barn i familjen. I priset ingår medlemskap i Nacka HK vilket innebär att ert barn är försäkrat av Svenska Hockeyförbundet då barnet är med på isen. Startar man först efter nyår är priset 900:-!

 

Tyvärr kommer vi dock att behöva förändra upplägget något för denna säsong jämfört med tidigare för att minska risken för smittspridning och för följa de regler som Svenska Ishockeyförbundet har satt upp till följd av Corona (se länk till Nacka HKs hemsida nedan). Vi kommer bland annat inte att tillåta andra än barn och ledare i ishallen, dvs föräldrar får lov att stanna kvar utanför. Vi kommer heller inte kunna ta emot barn som är födda 2016 och senare. Vi har även tidigarelagt det första passet, dvs det för fortsättningsgruppen och flickhockeyskolan till kl 9-9.50 för att minimera trängsel. Nybörjarna sitt pass kl 10.30. Vi kommer tyvärr inte heller att kunna erbjuda omklädningsrum inomhus och uppmanar alla att komma så färdigklädda som möjligt. Vi arbetar på att kunna sätta upp ett tält utanför ishallen där barnen kan få hjälp att sätta på sig skridskor och hjälm.

Vi kommer hela tiden att utvärdera och vid behov försöka förbättra oss eller till och med kunna lätta på restriktioner för att hålla hockeyskolan under så smidiga men ändå smittsäkra former som möjligt, där både barn och föräldrar känner trygghet i vår verksamhet. Vi kan därför komma att göra förändringar i det ovan beskrivna under säsongens gång. 

För att alla försäkringar skall gälla måste man ha en hjälm med galler samt ett halsskydd. Övriga skydd såsom hockeybyxor och benskydd är inte obligatoriska men har man det så är det bra då det inte gör så ont om man ramlar. Hjälmen måste sitta bra på huvudet utan mössa under. En buff kan dock vara bra för att få bort långt hår från ansiktet. Egna skridskor, helst med snörning för bättre stabilitet, måste man ha med. Klubbor har vi ett antal som vi lånar ut, principen först till kvarn gäller där. Barnen blir varma när de rör på sig så sätt inte på för mycket kläder. Hockeytröjor lånar de av oss men har man kvar en från tidigare år får man gärna ta med den. 

 

Vi vill också passa på att uppmana de som är intresserade av att delta som ledare i hockeyskolan att höra av sig. Vi behöver nämligen fler engagerade ledare både på och till viss del bredvid isen. Har man hockeybakgrund är detta uppskattat men inget krav och vi ser väldigt gärna fler kvinnor på isen. Man skall dock vara så pass duktig skridskoåkare att man klarar av att leda övningar och att lätt kunna hjälpa barnen vid behov. Hör av er så snart som möjligt till karin.jacobson@nackahockey.se

 

 

 

Se Nacka HKs hemsida för mer detaljerade riktlinjer: Välkomna till säsongen 2020/2021

 

 

Så här anmäler du dig:

  • Klicka på "Anmälan" i menyn till vänster. Fyll i formuläret noggrant och klicka på sänd.
  • När anmälan registrerats hos Nacka Hockey kommer det en faktura på den e-mailadress ni uppger i anmälan.
  • Glöm inte att ange fakturanumret på betalningen.

 

Det kommer en faktura från Nacka Hockey på den mail ni lämnar i anmälan.

 

Har du frågor kan du kontakta Nacka Hockeys kansli på kansli@nackahockey.se

 
Välkommen önskar
 
Nacka HK
 
 
Hockeyskolan har startat!
2020-10-20 11:52
Stora som små roade sig på isen!

Lyckad start på säsongens hockeyskola!


Första tillfället på säsongens hockeyskola är avklarat och flöt på riktigt bra trots den Corona-anpassningen vi varit tvungna att göra. Fortsättningsgruppens elever var märkbart glada över att vara tillbaka i ishallen och våra nybörjare gjorde stora framsteg redan på sitt första ispass. En stark flickgrupp bådar gott för tillväxten av flickhockeyn inom föreningen. Stort engagemang från många ledare på och vid sidan av isen hjälpte till att ge en bra start på säsongen. Stort tack också till killarna från A-laget som hjälper till på nybörjarpasset. 

Vi kan fortfarande ta in några barn till så sprid gärna informationen vidare om Nackas fina hockeyskola.


https://www.nackahockey.se/start/?ID=148297


Vi ses på Söndag!

Hockeyskola säsong 20/21
2020-08-11 13:43

Hej!

Nacka Hockey håller anmälan fortsatt öppen till årets hockeyskola som vi hoppas kunna genomföra även under rådande omständigheter med covid -19.

Föreningen följer mycket noggrant de rekommendationer som ges via Folkhälsomyndigheten och Stockholms Ishockeyförbund, och måste som samhället i övrigt vara beredda på snabba omställningar.


I nuläget vet vi inte hur vår verksamhet kommer att se ut när vi närmar oss den planerade starten för hockeyskolan den 18/10. Vi kommunicerar till er som är anmälda så fort vi har fått eller tagit beslut som påverkar er anmälan. 

Vi hoppas på er förståelse om vi utgår med information med mycket kort varsel.  


Vänligen 

Nacka HK 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Startsida, 03/05 16:09 
Startsida, 30/04 07:16 
Startsida, 13/04 12:58 
Startsida, 25/03 06:55 
Startsida, 25/02 18:30 
 
TIDIGARE SPELARE
AKTUELLT
HUVUDSPONSORER
SPONSORER