SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
A-Laget
Välkommen till Nacka HK A-lags hemsida!

Ansvarig Tränare
Kjell Svensson 070-454 27 15‬
Assisterande Tränare 
Magnus Ramström
Lagledare: 
Torkel Mallmin torkel@mallmin.se
Sportsligt Ansvarig:
Magnus Ramström 073-422 23 27

Säsongens kaptener och seriepremiär
2020-10-11 22:58
Lagom till seriepremiären presenteras här årets kaptener i Nacka Hockey. Kapten Daniel Enbacka och assisterande är Philip Nilsson Fornes samt Lucas Lindstedt.

Seriepremiären spelades i fredags i Nackaborgen mot Tumba. En lite stökig match men det blev en skön vinst med 7-1!
På torsdag välkomnar vi Haninge innan vi beger oss till Gotland och match mot Sudret på lördag.
Ytterligare 3 spelare klara
2020-08-30 16:53
#5 Adam Svensson, #21 Axel Sandquist och #16 Gustav Aderskog
Adam "Svesse" Svensson
Första ”nyförvärvet” för i år! Det blir comeback för Adam ”Svesse” Svensson som under senaste året varit i Twin City Thunder i USA och spelat.

Backen har tränat stenhårt under sommaren med flera från laget och med alla omständigheter som sker i världen väljer han att stanna i Nacka över kommande säsong och ser fram emot att få visa sin utveckling.

Med Adam i laget kommer vi få ytterligare en spets i det offensiva backspelet samtidigt som vi redan nu fått se prov på den fina rörligheten på blålinjen. Vi kan inget annat säga än varmt välkommen tillbaka till Rockers Svesse! 👏

Axel Sandquist
Nästa spelare att skriva på är Axel som under förra säsongen var en av våra unga duktiga backar som såg till att visa upp sin fina skridskoåkning över hela banan.

Med 16 poäng på 23 matcher bidrog Sandquist med sina offensiva kunskaper under hela serien och var ständigt ett hot från blålinjen💥

Föregående säsongen fick ett tidigt abrupt slut efter sjukdom så vi hoppas få se en revanschsugen ”Sanken” som kommer producera framåt och hålla tätt bakåt under hela året!

Gustav Aderskog
Den hårt jobbande centerforwarden är klar för Rockers och lagbygget fortsätter ta form. Det var länge sedan Nackas A-lag hade denna typ av spelare som offrar allt för att laget ska vinna. Vi som varit med ett tag minns en viss pucktäckningen med huvudet under en juniormatch..

I Aderskog fyller vi på med en lagspelare och boxplayspecialist som var utan tvekan den som dödade mest minuter i numerärt underläge förra året. Det har varit en flytt på gång över pölen men vi är väldigt glada över att få ha Gustav kvar.

De offensiva kvaliteter kommer vi högst troligen få se mer av denna säsong då vår nr 16 gör sitt andra år i A-laget och förväntas visa vägen för de nya unga som kommer upp. Det ska bli spännande att se under försäsongen vad hans sommarträning gett för resultat 💪🚀
Träningsmatch visas på svenskhockey.tv
2020-08-25 15:23
Vår träningsmatch ikväll mot GötaTraneberg kommer att visas på svenskhockey.tv
Ev är inte ljudet av bästa kvalitet men vi hoppas att det är ordnat till ikväll
Spelade matcher
Fre 23/10 19:55
5 - 2  
Tis 20/10 19:00
2 - 5  
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Startsida, 03/05 16:09 
Startsida, 30/04 07:16 
Startsida, 13/04 12:58 
Startsida, 25/03 06:55 
 
TIDIGARE SPELARE
AKTUELLT
HUVUDSPONSORER
SPONSORER