SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NACKA HK TEAM 08
TEAM08 säsongen 2020/2021

Välkommen till Team-08:s hemsida!


Ansvarig tränare: 

Andreas Mellbin

070-2404777


Lagledare: 

Anders Jansson 

070-948 13 92


Lagets e-postadress:

nackahkteam08@gmail.com


Instagramkonto:

nackahkteam08

TEAM08 - U13 blir U14
2021-05-04 16:23

Hej!

 

Nu är säsongen 20/21 snart slut och Nacka HK TEAM08 går från U13 och blir U14. Det har varit en speciell säsong på många sätt. Trots ändrade restriktioner, massor av ändrade regler och riktlinjer från både Stockholms Ishockeyförbund och Nacka Kommun, inställt seriespel, inställda turneringar och en ofrivillig paus på över en månad så har spelartruppen hanterat denna säsong på ett fantastiskt sätt. 

 

Vi är stolta över hur vi i spelartruppen har gått ihop och hanterat situationen på ett föredömligt sätt. Vi har tränat massor, både på isen och utanför. Tittar vi mer i detalj på denna period har vi haft en fantastisk närvaro vilket börjar ge resultat. Koncentrationen och kvalitén har överlag varit riktigt bra vilket har speglat spelarnas prestation, både som individer men också hur vi under säsongen utvecklats som lag. 

 

Vi har också spelat minst en internmatch i veckan så att vi gett oss själva chansen till att tävla. Det är tävla vi helst av allt göra! Vi har i den mån det varit möjligt försökt återskapa känslan av match och tagit på oss matchtröjorna, använt domare och matchklocka. TEAM08:s spellista har hörts mellan tekningarna och vi har låtit oss själva att fira vinster men också lärt oss hantera förluster. Vi tror och hoppas att våra hockeyspelare är nöjda med den delen. 

 

Vi har givetvis saknat att hänga i ishallen, både i kringutrymmen och framförallt hänget i omklädningsrummet. Förhoppningsvis får vi göra det efter sommaren och återgå till mer normala rutiner. 

 

Tack! 

  • Till alla hockeyspelare!
  • Till alla ledare som bidragit!
  • Till de funktionärer som hjälpt till vid sidan om.
  • Till er föräldrar som ställt upp med skjuts, roddat ombyte i bilar,  mottagit och respekterat nya restriktioner mm.
  • Extra tack till de föräldrar som bidragit med inspiration, tänker tex på den “annorlunda” träning vi kunnat erbjuda våra spelare. 

På måndag 10/5 startar vi upp U14-säsongen med en KICK-OFF och fysträning. Vi kommer träna på bra fram till midsommar innan vi går på några veckors välförtjänt sommarledighet. Under den här perioden blandar vi träning på is men minst lika viktig är träningen utanför isen. Nu har vi chansen till en bra uppbyggnad med fokus på rätt saker med sikte på en U14-säsong utan restriktioner. Fingers crossed! 

 

/Ledarna i TEAM08

 

 

 

Nacka Trophy 2021 - Cancelled
2020-11-06 08:16
Nacka HK måste tyvärr meddela att Nacka Trophy 2021 2-4/1 är inställd. 
Detta pga nuvarande covid-situation och de restriktioner som just nu finns och drabbar hela hockeysverige.

Just nu, finns det alldeles för många obesvarade frågor som innebär en stor osäkerhet för oss som arrangör. Den viktigaste av allt, kommer vi överhuvudtaget få tillstånd till att arrangera cupen efter nyår? Det svaret dröjer och tyvärr kommer svaret (oavsett vad) komma alldeles för tätt inpå turneringen. 

Vi hoppas istället kunna arrangera Nacka Trophy till våren istället och hoppas kunna presentera preliminära datum inom kort. 

Nacka HK U13 tycker att det är tråkigt att vi hamnat i denna situation även om det finns en förståelse för varför.

IN ENGLISH;
Nacka Trophy 2021 is cancelled. The reason is the current covid-19 situation in Stockholm Sweden. We hope that we will be allowed and can arrange the tournament spring 2021 instead. 
Blev inte riktigt som planerat...
2020-11-01 10:48
Det som skulle bli en rolig helg i Jönköping med massor av bra hockey... blev det knappt någonting av...

10min från Jönköping fick vi besked via telefon att HV71 Prolympia ställdes in. Tufft och tråkigt besked för både spelare och ledare givetvis. 

Mycket som behövdes redas ut och klaras upp. Vi tog beslut att stanna i alla fall en natt i Jönköping. HV71 ställde upp med istider så vi tränade dubbla pass på fredagen. Vi fick också tillgång till deras TREX-avdelning vilket uppskattades och vi kunde erbjuda spelarna ett bra och kvalitativt fyspass också. 

STORT tack till HV71 för tillgång till is, fys och lunchrestaurang. Vi kan erkänna att man blir lite avundsjuk när man ser vilka förutsättningar och faciliteter som finns på olika platser i landet. 

Nu när all tävlingsverksamhet är pausad tillsvidare försöker vi träna på med bra kvalitet. Vi respekterar givetvis de nya direktiven och gör det bästa av situationen. 

/Ledarna i TEAM08


Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Startsida, 03/05 16:09 
Startsida, 30/04 07:16 
Startsida, 13/04 12:58 
Startsida, 25/03 06:55 
 
TIDIGARE SPELARE
AKTUELLT
HUVUDSPONSORER
SPONSORER