SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
HOCKEYFRITIDS

Säsongen 2019/20 startar Nacka Hockey ett Hockeyfritids. Alla killar och tjejer som spelar i Nacka Hockeys ungdomslag är välkomna. Det är bra om man kan knyta sina skridskor och ta på utrustningen själv.

 

David Holtz kommer att finnas på plats nere på/vid isen, men det är inte organiserad träning. Cafeterian kommer att vara öppen så det finns möjlighet att köpa mellis. 

 

Krav på utrustning för spelarnas säkerhet:
Spelare upp till och med U12 ska ha komplett hockeyutrustning. Från och med U13 gäller krav på hjälm med galler, halsskydd, hockeyhandskar och susp. 

 

Tiderna som gäller under vecka 38-12 är:

Tisdagar kl. 14.00-15.45

Torsdagar kl. 14.00-15.45

Uppehåll under höstlov, jullov och sportlov. 

 

Kostnaden är 500 kr för hela säsongen (höst- och vårtermin) och avgiften faktureras separat. Faktura på avgiften kommer att mailas närmare starten, vi börjar tisdagen den 17 september!

 

Om du vill vara med på vårt Hockeyfritids. Följ instruktionerna och fyll i formuläret under anmälan i menyn till vänster eller klicka på denna länk: Anmälan »så kommer din anmälan att hanteras av vårt kansli. 

 

Vi kommer från det att du är anmäld att kommunicera all information gällande Hockeyfritids till dig via mail. 

Har du frågor så går det bra att kontakta vårt kansli på kansli@nackahockey.se

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Startsida, 29/07 20:00 
Startsida, 04/07 17:00 
 
TIDIGARE SPELARE
AKTUELLT
HUVUDSPONSORER
SPONSORER