SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nacka HK
Ishockey
Vi är några av flickorna som spelar i Nacka Hockey!

Hos oss har vi två flicklag F10/12, F14!

 

Ishockey är en av världens roligaste sporter, varför är det då så få tjejer som spelar? Vi tror att det bl.a. beror på att det enda alternativ som funnits för hockeyflickor har varit att spela i pojklag, vilket inte passar alla flickor. Därför erbjuder vi möjlighet att spela i flicklag i Nacka Hockey.

 

Till vår lagverksamhet tar vi in nybörjare eller erfarna spelare i alla åldrar från 2016 till 2008 du är välkommen att testa! (Flickor födda 2016 och 2017, se nedan om flickhockeyskolan)

 

F 10/12´s hemsida: https://www.nackahockey.se/start/?ID=148934

F 14´s hemsida: https://www.nackahockey.se/start/?ID=320095

 

Anmälningslänkhttps://trekronorshockeyskola.se/register/nackahockeyklubb.

Utrustning finns att låna inledningsvis om behov finns. Ta med en kompis eller kom på egen hand och prova på när som helst under säsongen. 

 

Skicka ett mail till gosia.leszkowicz@nackahockey.se om ni vill ha mer information.

 

 

Välkomna till Nacka HKs hockeyskola 2023/2024 på söndagar med start xx/10 i B-hallen

 

Vi är glada att härmed kunna bjuda in till årets hockeyskola. Hockeyskolan hålls mellan oktober och mars på söndagar. Du kan anmäla ditt barn till nybörjargrupp, fortsättningsgrupp eller flickgrupp (både nybörjare och fortsättning).

 

Anmälningslänk: Anmälan till Hockeyskolan - Nacka HK - SportAdmin

 

Vi fortsätter som förra året med att flickhockeyskolan ligger separat och delar is med ett av våra flicklag, så att vi bara har flickor på isen det passet.

 

Flickhockeyskolan kl 9.00-10.00

Fortsättningsgruppen 10.15-11.15

Nybörjargruppen kl 11.30-12.30

 

Priset är 1 500 kr per barn. Har man syskon i ungdomslagen kostar det

1 000 kr för barn nummer 2 och 300:-/ för resterande barn i familjen.

 

I priset ingår medlemskap i Nacka HK vilket innebär att ert barn är försäkrat av Svenska Hockeyförbundet då barnet är med på isen.

Startar man i januari betalar man 1 000:- och syskon 750:- för barn 2 och 300:- för resterande barn i familjen. Meddela till kansli@nackahockey.se om syskon så ändrar vi fakturan innan ni betalar den.

 

Dom första tre tillfällena på hösten och våren är så kallade prova på tillfällen, efter det Är det så att man inte fortsätter meddela detta på mail till kansli@nackahockey.se så att vi kan kreditera fakturan.

 

I enlighet med Svenska Ishockeyförbundets riktlinjer om att inte börja innan året man fyller 5 år, kommer vi endast att ta emot barn födda  2017 och 2018 eller tidigare under hösten. I mån av plats kommer vi sedan att ta emot barn födda 2019 under våren.

 

För att minimera trängsel kommer vi endast tillåta en medföljande per barn in i ishallen och vill helst att föräldrar stannar utanför om det går. Vi uppmanar också till att barnen kommer ombytta. De kan få hjälp att sätta på sig skridskor och hjälm om det behövs.

 

För att alla försäkringar ska gälla måste man ha en hjälm med galler samt ett halsskydd. Övriga skydd såsom hockeybyxor och benskydd är inte obligatoriska men har man det så är det bra, då det inte gör så ont om man ramlar. Hjälmen måste sitta bra på huvudet utan mössa under. Egna skridskor, helst med snörning för bättre stabilitet, måste man ha med. Klubbor har vi ett antal som vi lånar ut, principen först till kvarn gäller där. Barnen blir varma när de rör på sig så sätt inte på för mycket kläder. Hockeytröjor lånar de av oss, har man kvar från tidigare år får man gärna ta med den. 

 

Vi vill också passa på att uppmana de av er som är intresserade av att delta som ledare i hockeyskolan att anmäla sitt intresse, det gör ni i samma länk. Vi behöver nämligen fler engagerade ledare både på och till viss del bredvid isen. Har man hockeybakgrund är detta uppskattat men inget krav och vi ser väldigt gärna fler kvinnor på isen. Man ska dock vara så pass duktig skridskoåkare att man klarar av att leda övningar och att lätt kunna hjälpa barnen vid behov. 

 

Välkomna!

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Startsida, 22/03 07:54 
Startsida, 12/03 17:27 
Startsida, 23/02 02-23 
Startsida, 16/02 10:39 
 
HUVUDSPONSORER
TIDIGARE SPELARE
AKTUELLT
SPONSORER