SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nacka HK
Ishockey
Nacka Team 10 vinnare av DM 2023!
2023-12-09 17:53

Stort grattis team 10 som under vecka 47 kämpade till sig titeln som Distriktsmästare 2023. Laget gick obesegrade under hela slutspelet och segrade över Trångsund, Täby, Viggbyholm, Flemingsberg och Lidingö. Fantastiskt spel som kännetecknas av att vi har sådan bredd.

David Holtz fortsätter som sportchef i Nacka Hockey!
2023-12-08 17:55

Nacka Hockey är mycket glada och stolta att tillkännage att David Holtz kommer att fortsätta som som sportchef i föreningen även säsongen 2024/2025. Davids roll som sportchef innefattar även ansvar för Hockeygymnasiet i samarbete med Idrottsgymnasiet Nacka samt hockeyundervisningen på grundskolan i samarbete med Idrottsskolan Nacka. 

Sponsorhusets julkalender!
2023-12-06 10:53

Hej


Julen ska kännas varm, mjuk och trivsam! I dagens lucka hittar du klappar i den finaste bomull och ull från Newport, GANT & Klippan Yllefabrik. Du hittar även presentkort från bl.a. Em Home och TaiIor Store. Sponsorhusets julkalender bjuder på förmånliga julklappserbjudanden hela vägen fram till julafton. 5% av varje köp tillfaller alltid till Nacka HK. 

 

 

Sponsorhhusets Julkalender NHK

Hockeykort - Strike Tradingcards!
2023-11-29 14:59

 

Nytt samarbete mellan StrikeTradingcards och Nacka Hockey!

 

Nu kan du skapa ditt egna hockeykort helt gratis!

 

Ladda ner och skapa redan i dag, för Android eller Apple se länkar nedan.

 

Strike Tradingcards - Google Play

 

Strike Tradingcards - Appstore

Fixargruppen behöver fler händer
2023-11-26 08:49

Fixargruppen är de som hjälper till att sätta upp något i cafeterian, kansliet, maskinerna i gymmen inte har lösa skruvar, att de är oljade mm. Det är helt enkelt lite småjobb och småfix, inget betungande.

Gruppen behöver fler händer som kan hjälpa till med detta. Är du snickare, elektriker, sykunnig eller bara allmänt händig - anmäl dig till: elisabet.ekroth@nackahockey.se

 

Ny Ordförande i Nacka HK!
2023-11-17 15:27

Kära medlemmare,
Efter många år i Nacka HK, 7 år i styrelsen varav 2 år som ordförande, väljer jag nu att avgå. Det är dags för nya krafter att ta över och styra föreningen mot nya mål.

Tack alla ledare – utan era ideella timmar skulle det inte gå, vilket fantastiskt jobb ni gör varje dag för våra spelare.

Tack Styrelsen, både i tidigare och nuvarande konstellation, tack också till Suss på kansliet. Det har varit väldigt roliga och lärorika år och bland er har jag funnit vänner för livet.

Sist men inte minst TACK till alla spelare – ni är den största anledningen till mitt långa engagemang. Lycka till framöver.

Med det sagt överlämnar jag nu varmt stafettpinnen till vice ordförande Daniel Enbacka, som kommer att inneha ordförandeklubban fram till det extra årsmötet efter nyår. En smidig överlämningsprocess är redan i gång, och under den här säsongen har vi gått hand i hand, vilket naturligtvis underlättar övergången avsevärt.

 

Samtidigt går också Elisabet Ekroth in som ordinarie styrelseledamot. 


Tack för den här tiden! Svart, blå, vit - hockeydynamit!

//Lina

Välkommen in i Boo-familjen – ditt lokala energibolag sedan 1920!
2023-11-16 15:27

Boo Energi, vår sponsor sedan länge syns nu även på våra tröjor

Boo Energi är riktigt nöjda med placeringen på våra matchställ och vill fira med ett erbjudande till oss i Nacka Hockey.

 

Boo Energi ser till att du alltid får ett tryggt elavtal utan onödiga extra avgifter

Boo Energi hjälper dig gärna med ett tryggt och prisvärt timavräknat elavtal där du har möjlighet att styra din elanvändning i båda våra prismodeller rörligt elpris och Boo-portföljen. 

 

Du kan själv påverka ditt elpris

Med ett timavräknat elpris har du möjlighet att anpassa din elanvändning och spara pengar genom att styra din elanvändning till tider när elpriset är lägre. Kontrollera enkelt elpriset med hjälp av Boo-appen som ger dig realtidsinformation från Nord Pool spot.

 

Boo Energi bjuder på månadsavgiften

Välj den prismodell som passar dig bäst och Boo Energi bjuder på månadsavgiften i 12 månader – värde 450 kronor.

Använd kampanjkoden – Rockers-free

 

Hållbart

Du kan välja el som kommer från ursprungsmärkta källor som sol, vind, vatten och biogas. Dessutom kompenserar vi extra för all den el vi säljer, vilket gör den miljömärkta elen 110 procent klimatpositiv. Ditt val gör skillnad!

 

Lokal och kundnära service

Som lokal aktör värnar Boo Energi om det personliga mötet. Ring kundservice på 08-747 51 70 så hjälper de till eller besök hemsidan och teckna ditt prisvärda och trygga elavtal på mindre än 3 minuter, https://www.booenergi.se/elavtal-pris-direkt.

Glöm inte att använda kampanjkoden – Rockers-Free

 

Välkommen in i Boo-familjen – ditt lokala energibolag sedan 1920!

Nyheter från våra lag
Hockeyskola, 29/11 11-29 
Team 09 (U15), 31/10 12:43 
Team 09 (U15), 08/10 19:19 
Team 08 (U16), 03/10 15:04 
Team 09 (U15), 30/09 11:27 
 
HUVUDSPONSORER
TIDIGARE SPELARE
AKTUELLT
SPONSORER