Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Din mäklare i Nacka, Värmdö och Saltsjö-Boo

KONTAKTINFORMATION

Gamla Värmdövägen 6, 131 37 Nacka


Tel 08-553 601 80
Fax 08-553 601 81


nacka@notar.se


ÖPPETTIDER

Måndag – Fredag: 08:00 – 18:00 

Seasam Food AB är ett relativt nystartat företag, men vi som arbetar här har lång och unik branchkunskap. Efter över 40år har vi ett stort och upparbetat kontaktnät av leverantörer över hela världen. SeaSam Food AB levererar idag ett fullsortiment av fisk, skaldjur till fodd service samt marknadsför varumärkena Ullmo, Cashelmara och Creme. 
Team8 är återförsäljare av kommunikationslösningar  men där slutar likheten med andra återförsäljare.

Benny Fjällner grundade Team8 2003 men historien går ända tillbaka till mitten på 90-talet men då under andra former. Bennys brinnande intresse för människor, teknik och lösningar resulterade i att Team8 fick en plats i respektive operatörs utvecklingsteam. Uppgiften var att utveckla och lyfta fram de funktioner och tjänster som marknaden ville ha. En enorm möjlighet att kunna påverka och styra utvecklingen åt rätt håll.


Att ha Team8 som partner innebär att du har tillgång till allt som marknaden har att erbjuda men med en enda kontakt – genom Team8. Team8’s värdegrunder genomsyrar allt de gör och hemligheten till deras framgång är deras genuina intresse att hjälpa företag att förstå ny teknik och att utnyttja den på bästa sätt. På så sätt blir kunden ännu mer konkurrenskraftig inom sitt eget verksamhetsområde.


Därför är det helt naturligt att Team8 engagerar sig i sina kunder långt mer än vad återförsäljare normalt gör.

Bromma Stål AB är ett privatägt företag i Stockholm med cirka 35 anställda verksamma inom stålkonstruktion och stålhandel med eget stållager i Spånga och smidesverkstad.

Bromma Stål erbjuder en unik position på marknaden i Stockholm med vårt stålservicecenter där vi kan tillgodose våra kunders behov av anpassat material i stål, med smidesverkstadens flexibilitet och stålgrossistens storlek tillsammans med en unik leveranssnabbhet.

Med närmare 2 500 kunder så finns våra kunder inom de flesta branscher, främst är de inom byggsektorn i Stockholm och stockholmsregionen som är i behov av stål och stålrelaterade tjänster. Vi välkomnar alla kunder att handla stål av oss, även privatpersoner är välkomna att handla hos oss.

 
TIDIGARE SPELARE
AKTUELLT
HUVUDSPONSORER
SPONSORER