SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Säsongsstart Lördag den 13. Augusti!
2022-07-29 23:58
Säsongen 2022/23 närmar sig!

Säsongen närmar sig!

 

Hejsan girl hockey-älskare!

 

Vi hoppas att ni alla njuter av den fina sommaren. Vi är otroligt glada över bilderna några av er har skickat till oss från er hemma fys sommarträning. Kul att se att ni håller kroppen igång.

 

Vi ses inom kort för TVÅ  heldagar för spännande startup-helg fyllda av hockey träning och rolig gemenskap se kalender för flera detaljer.  Säsongsstart Lördag den 13. Augusti kl. 9.45 i Nacka HK

 

Inför säsongen 22/23 kommer Nackas flickhockey att anpassa sitt träningsupplägg efter den nya Nacka Vill och Hemmaplansmodellen ( Se hemside för flera detaljer) och bland annat kommer det vara mer gemensamma träningar F10/F12/F14 och vår nye sett koncept som erbjuder fysträning i samband med ispass.

 

Fysträningen kommer huvudsakligen baseras på att stimulera spelarnas motoriska och  grundläggande kunskaper. Vi kommer under säsongen att jobbar på  klubbteknik, skotteknik, hockeyteori, spelförståelse, styrka, rörlighet/Yoga.
Allt i allt en hockeyrelaterad fysträning som hjälper tjejerna i sin utveckling på isen.

 

Alla flicklag kommar att köra fyspass och det man behöver är ett hopprep, matta och gymnastikkläder (lägg ett hopprep i hockeybacken).

 

Vi ser fram emot en ny rolig och utvecklande säsong!

 

Med vänliga hälsnigar

 

Gosia Leszkowicz

Sportsligt ansvarig för flickhockeyen i Nacka HK 

Nacka Hockey

 
TIDIGARE SPELARE
AKTUELLT
HUVUDSPONSORER
SPONSORER